EkonomiGenelTürkiye

“AKBANK’tan Emekliye 20.000 TL Ödeme Onayı: Rekor Promosyonu!”

Maaş Avantajıyla Desteklenen Emeklilere Umut Veren Zam

Emekli maaşı 3.499 TL ve altında olan bireyler için sunulan 6.000 TL değerindeki promosyon, düşük gelire sahip emeklilere destek sağlıyor. Ortalama gelir grubunda olan emekliler, maaşı 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olanlara 7.000 TL promosyon ile desteklenmektedir. Yüksek gelire sahip emekliler ise maaşı 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlara 9.000 TL ve maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 10.000 TL değerinde promosyon avantajından yararlanabilmektedir.

Akbank, Emeklilere Özel Bir Fırsat Sunuyor

Akbank, Axess kredi kartı kullanıcılarına özel bir fırsat sunmaktadır. Emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve aynı zamanda Akbank’ın kredi kartını kullanan müşterilere 3 yıl boyunca geçerli olacak şekilde 2.500 TL değerinde chip para desteği sağlanmaktadır. Bu ekstra ödül, emeklilere finansal esneklik kazandırarak alışverişlerinde kullanılabilecek bir olanak sunmaktadır.

Emeklilere 10.000 TL Faizsiz Kredi İmkanı

Akbank, emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla faizsiz kredi imkanı sunmaktadır. Emekli maaşını 3 yıl süreyle Akbank’a taşıyan müşterilere 10.000 TL değerinde faizsiz kredi imkanı sağlanmaktadır. Bu özel kredi, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emeklilere önemli bir destek sağlamaktadır. 36 ay vadeli olarak sunulan bu kredi, emeklilere uzun vadeli bir geri ödeme imkanı sunarak mali açıdan rahatlamalarını sağlamaktadır.

Akbank’ın sunduğu bu avantajlar sayesinde, emekliler hem finansal güvenliklerini artırabilir hem de ekstra kazanç elde edebilirler. Bu özel promosyonlar, emeklilere yönelik ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak mali anlamda rahatlamalarını sağlamaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.