EkonomiGenelTürkiye

TDİAŞ Genel Müdürlüğü, 10 Büro Memur Alımı İlanı

T.D.İ. Genel Müdürlüğü A.Ş. Merkez Kuruluşu 10 Büro Memur Alımı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü 10 Büro Memuru Alımı İŞKUR’da başladı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü 10 büro memuru alımı için İŞKUR ilanlarına başvurular başladı. İŞKUR, Türkiye genelinden elektronik ortamda başvuruları kabul edecektir. Alınacak olan personeller İstanbul şehrinde istihdam edilecektir. İş başvurusu yapacak adaylar için genel şartlar kamupersonelialim.com tarafından sunulmuştur. Her ilana göre öğrenim durumu ve şartlar değişiklik göstereceğinden lütfen detayları inceleyiniz. Başvurunuzu yaparken verilen ilan numaralarını dikkate alarak işlemlerinizi gerçekleştiriniz ve hak kaybı yaşamamaya özen gösteriniz.

Kamu Personeli Alımı Genel Şartlar

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İş Kanunu’nun 4857 sayılı kanuna dayanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, Kemenkeş Karamustafapaş Mahallesi Kemankeş Caddesi No:47 Karaköy Beyoğlu İstanbul adresinde bulunan işyerlerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacaktır.

Aşağıdaki şartları sağlayan adaylar başvuruda bulunabilir:
– Türk vatandaşı olmak (2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmaktadır)
– Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak
– İlgili yönetmeliğe göre belirlenen hizmet türlerine ihtiyaç duyulan işçi pozisyonları için İŞKUR tarafından bildirilen Nihai listede (ilan edilen kadro sayısı) 4 katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday arasından sözlü (mülakat) sınavıyla belirlenecektir.
– İşe göndermede öncelikli olanlar başvuran lehine tek başına bir hak teşkil etmeyecektir.
– Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak
– Başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, 25 yaşını doldurmamış olmak
– Gerçeğe aykırı belge ibraz eden veya beyanda bulunanların başvuruları geçersiz hale getirilecek ve işe alınma süreci iptal edilecektir.

Kamu Memur Alımı Özel Şartlar

Başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki özel şartları sağlamaları gerekmektedir:
– İşgücü İstem Formu’nda belirtilen bölümlerden mezun olmak.
– Seyahat engeli bulunmamak.

Personel Alımı Ek Açıklamalar

– Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
– Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

Eleman Alım Başvuru Şekli, Yeri ve Tarihi

– Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) www.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden, e-Devlet veya Alo170 iletişim hattı üzerinden yapılmalıdır. Zorunlu durumlarda İŞKUR Hizmet Merkezlerine şahsen başvuru yapılabilir. Başvurular 22 Ağustos 2023 – 26 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

– İlan numaraları: İstanbul için İŞKUR 00007739987 – 00007740585 – 00007740733 – 00007741210 – 00007741102 – 00007741166 ve 00007741267 başvuruları için şartlar farklılık göstereceğinden ilgili ilanları inceleyiniz. Başvurular İstanbul için alınacaktır.

TDİAŞ Genel Müdürlüğü, 10 Büro Memur Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.