EkonomiGenelTürkiye

Ekmek Fiyatlarına 1,5 TL Zam Geldi: İşte Yeni Fiyatlar!

**Kırıkkale’de Ekmek Fiyatlarına Yüzde 30 Zam Geldi**

**Ekmek Fiyatları Sürekli Artıyor**

Vatandaşların en temel besinleri arasında olan ve her evin olmazsa olmazları arasında olan ekmek fiyatları çeşitli maliyetler sebebi ile zamlanmaya devam ediyor. Özellikle bu yıl içerisinde hemen hemen her il için ekmek fiyatlarına zam haberleri gelmişti. Ekmek fiyatları özellikle un, elektrikle birlikte sektördeki diğer gelişmelerden de etkilenebiliyor. Maliyetin artması sebebiyle dönemsel olarak ekmek fiyatlarına zam yapılıyor. Bu yıl içerisinde çeşitli illerimizde ekmek fiyatları 7-8 TL’ye kadar çıktı. Yıl sonuna kadar yeni bir zam gelip gelmeyeceği de henüz belli değil.

**Kırıkkale’de Ekmek Fiyatlarına Zam**

Aktarılan son habere göre Kırıkkale’de ekmek fiyatlarına yüksek oranda zam yapıldı. Zamlı rakamlar açıklanırken, artık vatandaşların ekmeği o fiyattan alacağı belirtildi.

**Karar 29 Eylül’de Alındı**

Kırıkkale’de ekmek fiyatlarına yüzde 30 oranında zam geldi. Alınan son habere göre yüzde 30’luk zam kararı, şehirde büyük yankı uyandırdı. 29 Eylül tarihinde ekmek fiyatları için alınan karar uygulanmaya başlandı. Buna göre şehir içerisinde 5 TL’den satılan ekmek fiyatları alınan yüzde 30’luk zam kararı ile birlikte 6 TL oldu. Artık 200 gramlık ekmeğin fiyatı 5 TL değil 6,5 TL oldu.

**Bütçeye Yük Bindi**

Ekmek deyip geçmemek lazım! Vatandaşların en temel besinleri arasında olan ve neredeyse zaruri bir ihtiyaç olan ekmeğe zam gelmesi vatandaşların tepkisini çekiyor. Çeşitli illerimizde ekmek için gelen zam kararına son olarak Kırıkkale’de eklendi. Kırıkkale’de artık 200 gramlık ekmek 6,5 TL’den satışa çıkacak.

Ekmek Fiyatlarına 1,5 TL Zam Geldi: İşte Yeni Fiyatlar!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.