EkonomiGenelTürkiye

Emekli Maaşınızı Artıran Büyük Haber: 12.000 TL İkramiye SSK, Bağkur, 4C

### Türkiye İş Bankası Emekli Promosyon Ödemesine Yeni Zam Yaptı!

Türkiye İş Bankası, emekli vatandaşlara sunulan promosyon ödemelerine yeni bir zam yapma kararı aldı. Ekim ayına yaklaştığımız şu günlerde, banka emekli vatandaşlara yardımcı olabilmek amacıyla promosyon ödemelerini güncellemeye devam ediyor. Peki, Türkiye İş Bankası promosyon ödemesinden yararlanmanın şartları neler? İşte tüm detaylar…

### Türkiye İş Bankası’ndan Yüksek Promosyon Ödemesi

Bankalar tarafından sunulan emeklilere yönelik promosyon ödemeleri, Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. 16 milyon emekli vatandaş için sunulan promosyon ödemeleri bir bir açıklanmaya başlandı. Türkiye İş Bankası da bu bankalardan biri. 1 Eylül 2023-30 Eylül 2023 tarihleri arasında başvuruda bulunan vatandaşlara, Türkiye İş Bankası tarafından yüksek miktarlarda promosyon ödemesi sağlanacak. Açıklamaya göre, banka emekli vatandaşlara tam 12.000 TL promosyon ödemesi sunacak.

### Promosyon Ödemesinden Kimler Yararlanabilir?

Türkiye İş Bankası’nın yüksek promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emekli vatandaşların belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bankanın belirlediği koşullara uygun olan emekli vatandaşlar, başvurularını 30 Eylül 2023 tarihine kadar mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilirler. Bu başvuru ile birlikte emekli vatandaşlar, sadece bir defaya mahsus olmak üzere tam 12.000 TL ödeme alabilecekler.

### Ödeme Hızlı ve Ücretsiz Olacak!

SSK ve bağ-kur emeklisi tüm emekliler, Türkiye İş Bankası’nın promosyon ödemesi fırsatına başvuru yapabilirler. Bu ödeme, IBAN numarası üzerinden yapılacak ve tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız olacak.

Ayrıca Türkiye İş Bankası, promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için sadece tek bir şart koştu. Bu şart, emekli maaşını 3 yıl boyunca Türkiye İş Bankası’na taşımak. Maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlar, 3 gün içerisinde ödemelerini alabileceklerdir.

Türkiye İş Bankası’nın yaptığı bu yeni zamla birlikte emekli vatandaşlar, daha yüksek bir promosyon ödemesi alma fırsatına sahip olacaklar. Bu ödeme sayesinde emekli vatandaşlar, maddi konularda daha rahat bir nefes alabileceklerdir. Türkiye İş Bankası, emeklilere olan desteğini güçlendirerek emekli vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Emekli Maaşınızı Artıran Büyük Haber: 12.000 TL İkramiye SSK, Bağkur, 4C

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.