EkonomiGenelTürkiye

Okula Dönüşte 250 TL Nakit Avantajı! Ziraat Bankası’yla Kazancınızı Artırın. Hemen Başvurun!

Ziraat Bankası ile Okul Harcamalarında 250 TL Kazanın!

Kamu bankası Ziraat Bankası, yeni bir kampanya başlattı ve BankKart sahiplerine okul harcamalarında 250 TL değerinde Bankkart Lira kazanma imkanı sunuyor. Bu kampanya ile ilgili detaylar şu şekildedir:

BankKart 250 TL Ödeme Kampanya Koşulları

Kampanya, 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılmak için bankkart.com.tr internet sitesinden, Bankkart Mobil uygulamasından veya “OKUL” yazıp “4757” numarasına SMS gönderilmelidir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kampanyaya katılım sağladıktan sonra, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye iş yerlerinde 750 TL ve üzeri tek seferde yapılacak her alışverişe 50 TL, toplamda ise 250 TL tutarında Bankkart Lira ödemesi yapılacaktır. Bu işlemler Bankkart POS cihazları üzerinden gerçekleştirilmelidir.

E-ticaret hizmeti veren iş yerlerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin Bankkart Liraları anında yüklenecektir.

Bankkart Lira kazanabilmek için kampanyaya katılım sağlandıktan sonra alışveriş yapılması gerekmektedir. Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özellikleri dikkate alınacaktır. Kampanya kapsamında, işlemler peşin veya taksitli olarak gerçekleştirilebilir.

Bir müşteri en fazla 250 TL Bankkart Lira kazanabilir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından gerçekleştirilebilir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri ve nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Karta para yükleme işlemleri de kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liraları geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarası’nda yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir. Daha fazla bilgi almak veya kampanyadan yararlanmak için Ziraat Bankası resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu kampanya 06 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerlidir ve değişiklik gösterebilir veya iptal edilebilir. Kampanya ile ilgili tüm değişiklik hakları Ziraat Bankası’na aittir ve sitemiz bu konudan sorumlu tutulamaz.

Okula Dönüşte 250 TL Nakit Avantajı! Ziraat Bankası'yla Kazancınızı Artırın. Hemen Başvurun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.