EkonomiGenelTürkiye

PTT’den Başvuruda Bulunanlara 15.000 TL Hibe! Sosyal Yardım İçin Bekleyenler Artıyor…

PTT Aracılığıyla Gerçekleştirilen Dar Gelirlilere Ödeme Kampanyası Başladı

PTT aracılığıyla dar gelirli vatandaşlara sağlanan bu ödeme kampanyası için başvurular başladı. İşte, yardıma ilişkin detaylar…

Başvuru İşlemleri

Dar gelirli vatandaşlar, e-devlet üzerinden veya şubeler aracılığıyla başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvuru formu, Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı tarafından sağlanır ve doldurulduktan sonra başvuru tamamlanmış olur. Başvurunuz incelendikten sonra hak kazandığınız takdirde, PTT’den ödemenizi anında alabilirsiniz.

Aile Destek Ödemeleri Devam Ediyor

T.C. kimlik numarası ile başvuru yapanlara 15.000 TL’lik aile destek ödemesi yapılıyor. İhtiyaç sahibi ailelere yardım ödemesi verilecektir. Bakanlık tarafından belirlenen koşullar duyurulmuştur. Ödeme için gelir şartı en önemli faktördür. Hane içindeki kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması durumunda Aile Destek Paketi yardımı alabilirsiniz. Bu koşulu sağlayanlar, PTT üzerinden en az 7.200 TL en fazla 15.000 TL aile yardımı ödemesini anlık olarak alabileceklerdir.

Başvuru ve Sonuç E-Devlet Üzerinden

PTT üzerinden gerçekleştirilen ödemelerle ilgili şartlar araştırılırken vatandaşlar, kolayca başvuru yapabilmenin yolunu aramaktadır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın online adresi veya e-devlet üzerinden başvuru işlemleri gerçekleştirilerek yıllık 15.000 TL ödemenin sahibi olabilirsiniz.

PTT'den Başvuruda Bulunanlara 15.000 TL Hibe! Sosyal Yardım İçin Bekleyenler Artıyor…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.