EkonomiGenelTürkiye

PTT Ödeme: 5.098 TL T.C. Kimlikli Para Yatırımı

PTT’den Ödeme Müjdesi: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımları Zamlı Olarak Ödeniyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan son dakika açıklamasına göre, sosyal yardım ödemeleri T.C. kimlik numarasının sonuna göre yapılmaya başlandı. Temmuz ayından itibaren zamlı olarak ödenmeye başlayan yardımlar ile ilgili olarak PTT’den açıklama geldi. Vatandaşların hesaplarına 10, 11, 12 Ağustos tarihlerinde 5.098 TL yardım ödemesi yapılacak.

PTT ile Şubede Yeni Kimlik Kartı İle Yardım Ödemesi Anında Yapılıyor

PTT, yeni kimlik kartı ile şubeye gelenlere yardım parasını anında ödüyor. Son dakika yardım ödemesi ile ilgili detaylar ve koşullar netleşti. İşte, PTT’nin yardım ödemeleri hakkında tüm merak edilenler…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere sosyal yardım ödemeleri yapılacak. Ağustos ayından itibaren yardımlar kesintisiz olarak devam ediyor. PTT, her geçen gün ödemelere bir yenisini ekliyor. Aile Bakanlığı, yardım ödemeleri için duyuru yaptı. Yeni kimlik kartı ile PTT şubelerine gittiğinizde 5.098 TL yardım ödemesini alabileceksiniz. Evde bakım maaşı ödemelerinin tarihleri de değişti. Ağustos ayından itibaren ödemeler 10, 11, 12 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Zamlı Ödemeler Hesaplara Yatırılıyor

PTT aracılığıyla bakanlık tarafından yapılan ödemeler bu ay zamlı olarak çekilebilecek. PTT üzerinden yapılacak ödemeler, temmuz ayında memurlara yapılan artışla birlikte planlanmıştı. Evde bakım maaşı da bu artışla birlikte 4.336 TL yerine 5.098 TL’ye yükseldi. Hak sahipleri, ağustos ayından itibaren bankadan veya PTT’den zamlı ödeme alacaklar.

PTT Ödeme: 5.098 TL T.C. Kimlikli Para Yatırımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.