EkonomiGenelTürkiye

KGK, 26 kamu memuru alacak.

Resmi Gazete İş İlanları

Kamu Gözetimi Kurumu, İstanbul ve Ankara’da Personel Alımı Yapıyor

Kamu Gözetimi Kurumu, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere Ankara ve İstanbul’da toplam 26 personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların ilgili şartları sağlamaları gerekmektedir. İşte bu alımlar ve başvuru detayları hakkında bilgiler.

Memur Alımı ve KPSS Şartları

1. Grup: Genel alanda Ankara’da 10 kişi alınacak. Bu pozisyon için adayların KPSS P1, KPSS P17, KPSS P18, KPSS P22, KPSS P23, KPSS P25, KPSS P26, KPSS P27, KPSS P28, KPSS P44, KPSS P45, KPSS P46, KPSS P47 veya KPSS P48 puan türlerinden birine sahip olmaları gerekmektedir.

2. Grup: Bilişim alanında Ankara’da 6 kişi alınacak. Bu pozisyon için adayların KPSS P1, KPSS P2 veya KPSS P3 puan türlerinden birine sahip olmaları gerekmektedir.

3. Grup: Genel alanda İstanbul’da 10 kişi alınacak. Bu pozisyon için adayların KPSS P1, KPSS P17, KPSS P18, KPSS P22, KPSS P23, KPSS P25, KPSS P26, KPSS P27, KPSS P28, KPSS P44, KPSS P45, KPSS P46, KPSS P47 veya KPSS P48 puan türlerinden birine sahip olmaları gerekmektedir.

Devlet Memuru Alımı Müracaat Kriterleri

İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların en az 4 yıllık lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların 35 yaşını tamamlamamış olmaları ve kurum tarafından yapılan arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç alınmış olması gerekmektedir.

Kamu Memur Alımı İlanına Başvurular

Bu ilana başvurular 4 Eylül 2023 tarihinde başlayacak ve 17 Eylül 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurularınızı e-devlet üzerinden veya Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu – Kariyer Kapısı ve Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru kılavuzuna şu adresten ulaşabilirsiniz.

KGK, 26 kamu memuru alacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.