EkonomiGenelTürkiye

“Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Özel 17.000 TL Hediye!”

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PAKETİ!

Türkiye’de emekli vatandaşların ekonomik olarak zor durumda kalmalarından dolayı bankaların emekli kampanyaları çok daha önemli hale geldi. Emeklilere bankalar maaş promosyonu ödemeleri yapmaktadır, ancak bu ödemeler artık çare olmamaktadır. Yüksek enflasyon karşısında promosyon ödemeleri de erimektedir. Buna dair emeklilerden tepkiler alan bankalar, emekli maaş promosyonu kampanyalarını bir emekli paketine çevirmek için ara formüller üretmeye başlamışlardır.

Ziraat Bankası Emekli Paketi

Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik yeni bir kampanyanın başlatıldığı bildirilmiştir. Bu kampanya kapsamında emekliler hem maaş promosyonu ödemelerini belirlenen tarife üzerinden almakta, hem de ihtiyaç kredisi imkanını kullanarak nakit sorunlarını aşabilmektedirler. Kampanyanın ayrıntıları yine Ziraat Bankası tarafından açıklanmıştır.

Emeklilere Özel Maaş Promosyonları

Emekliler kampanya kapsamında öncelikle Ziraat Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesi alabilmektedirler. Bunun için belirlenen bir ödeme tarifesi uygulanmaktadır. SGK ile belirlenen asgari tarife üzerinden ödeme yapan Ziraat Bankası, bu imkanı emeklilerin kullanımına sunmaktadır.

Emekliler Ziraat Bankası’nda aşağıdaki maaş promosyonlarını almaktadırlar:

  • Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL
  • Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL
  • Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL

Bugünün piyasa ortamında 5.000 TL nakit tutar, emeklilerin sorunlarını çözmek için yeterli olmadığı bilinmektedir. Bu nedenle Ziraat Bankası, emekli müşterilere maaş promosyonu kampanyasına katılmak şartıyla uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanı da sunmaktadır. Tüm kampanya için standart uygulama yapılırken, emekliler 12.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. Bu kredi 36 aylık vadeye sahiptir ve taksitleri düşük miktarlarda, her ay emeklilerin maaşlarından otomatik olarak kesilmektedir.

Emekliler, Ziraat Bankası’nın sunduğu paketten yararlanmaları halinde, 17.000 TL nakit ödeme alabilmektedirler. Bu ödemelerin 5.000 TL’si maaş promosyonu, 12.000 TL’si ise ihtiyaç kredisidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.