EkonomiGenelTürkiye

Hastaneler İçin Daimî İşçi Alımları: Lise, Önlisans ve Lisans Mezunları İş Fırsatları

Hastanelerde Sürekli İşçi İlanları

Kamu Hastaneleri, İstihdam İçin Sürekli İşçi Alımları Yapacak

81 ildeki kamu hastaneleri, kendi bünyelerinde çalıştırmak üzere toplam 81 sürekli işçi alımı yapacaklarını duyurdu. Bunun yanı sıra, sağlık personeli, memur ve kamu personeli alımları da gerçekleştirileceği bildirildi. Başvuru yapmak isteyen adayların 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmaları ve kurumun talep ettiği asgari taban puanı karşılıyor olmaları gerekiyor. Detayları kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sizlere sunuyoruz.

Kamu Personel Alımı Kurum Listesi ve İşe Alım Kriterleri

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde 29 Personel Alınacak

Şanlıurfa iş ilanları kategorisinde Harran Üniversitesi Hastanesi, en az lise mezunu adaylar arasından 29 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personeller arasında 14 hemşire, 4 temizlik personeli, 3 röntgen teknisyeni, 2 sağlık teknisyeni, 2 güvenlik görevlisi ve 2 büro personeli bulunuyor. Başvuruda bulunacak adayların, 2022 KPSS’den lisans mezunlarının P-3, lise mezunlarının P-94 ve önlisans mezunlarının ise P-3 puan türünde en az 60 taban puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 29 Eylül 2023 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi 13 Ekim 2023 olarak belirlendi. Başvurular üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak kabul edilecektir.

Başvuru yapmak ve detaylar için tıklayınız.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 52 Devlet Personeli Alınacak

İstanbul iş ilanları kategorisinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Rektörlüğü, 52 devlet personeli alımı yapılacağını duyurdu. İlan, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylara uygun kadrolara yer vermektedir. Alınacak personel sayısına göre dağılım şu şekildedir: 2 teknisyen, 17 destek personeli, 24 hemşire, 7 sağlık teknikeri, 1 psikolog ve 1 tıbbi sekreter. Başvuruda bulunacak adayların 2022 yılındaki KPSS sınavına katılmış olmaları gerekmektedir. Başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi 9 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvuru yapmak ve detaylar için tıklayınız.

Hastaneler İçin Daimî İşçi Alımları: Lise, Önlisans ve Lisans Mezunları İş Fırsatları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.