EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası: 400.000 TL Taşıt Kredisi Taksitleri Belli Oldu

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyasının Özellikleri Nelerdir?

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası, otomobil fiyatlarındaki indirimler ve ikinci el araçlardaki düşüşlerle birlikte araç sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çeken bir kampanyadır. Bu kampanya dahilinde Ziraat Bankası, finansman desteği sağlayarak yeni veya ikinci el otomobil alımlarında yardımcı olmaktadır.

Taşıt Kredisi Kampanyası Şartları
Ziraat Bankası’nın taşıt kredisi kampanyasıyla tüm sıfır kilometre araçlara kredi imkanı sunulmaktadır. Ancak ikinci el araçlar için farklı bir kriter uygulanmaktadır. Banka, sadece 5 yaşına kadar olan ikinci el otomobillere taşıt kredisi imkanı sağlamaktadır.

Vade ve Taksit Kolaylığı
Ziraat Bankası’nın taşıt kredisi kampanyasıyla 48 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır. Bu da kredi taksitlerini 4 yıl gibi uzun bir süreye yayabilme imkanı sunmaktadır. Uzun vade, daha düşük taksitler anlamına gelir ve ödeme kolaylığı sağlar.

Ticari Araç Alımları
Ziraat Bankası, taşıt kredisi kampanyasıyla bireysel müşterilere hizmet vermektedir. Bu nedenle ticari araç alımları kampanya kapsamında yer almamaktadır. Ancak hafif ticari araçlar (minibüs, kamyonet ve pick-up) için istisnai bir durum vardır. Bu araçlar ruhsata hususi olarak kaydedildiği takdirde taşıt kredisi imkanı sağlanmaktadır.

Rehin ve Satış İşlemleri
Ziraat Bankası, taşıt kredisi çekilmesi durumunda satın alınacak aracın üzerinde rehin tesis etmektedir. Bu sayede banka, kredisini güvence altına alır ve kredi borcu bitmeden aracın satışına izin vermez. Ancak kredi borcu tamamlandığında engel kaldırılmakta ve araç özgürce satılabilmektedir.

400.000 TL Taşıt Kredisi Hesaplama
Ziraat Bankası’ndan 400.000 TL değerinde taşıt kredisi çekilmesi durumunda aylık kredi faizi %3,65 olarak uygulanmaktadır. 48 ay vadeyle yapılan bu kredi için aylık taksit tutarı ise 21.279 TL’dir.

Yukarıda belirtilen şartlar ve detaylar doğrultusunda Ziraat Bankası, taşıt kredisi kampanyasıyla araç sahibi olmak isteyenlere finansman desteği sağlamaktadır. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için Ziraat Bankası şubelerinden veya resmi internet sitesinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ziraat Bankası: 400.000 TL Taşıt Kredisi Taksitleri Belli Oldu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.