EkonomiGenelTürkiye

TOKİ’den özel fırsat: 180 ay taksitle, ayda sadece 4.054 TL’ye 3+1 ev sahibi olun!

**TOKİ İle Uygun Fiyatlı Ev Sahibi Olma Fırsatı**

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenler en büyük sorunlarından biri yüksek maliyetlerdir. Yüksek fiyatlar nedeniyle birçok vatandaş ev sahibi olma imkanına sahip olamamaktadır. Bugün emlak piyasasında ev satın almak birçok kişi için imkansız hale gelmiştir. Bu durum, dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar için geçerlidir. Ancak, TOKİ avantajıyla ev sahibi olmak mümkündür.

**TOKİ’den Yeni Duyuru!**

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara önemli fırsatlar sunmaktadır. Şu anda Türkiye genelinde TOKİ tarafından uygulamaya konulacak olan bir konut kampanyası bulunmamaktadır. Bununla birlikte, TOKİ projelerinde yer alan ve henüz satışa çıkarılmamış konutlar zaman zaman ilanlarla satışa sunulmaktadır. TOKİ, bu konuda yeni bir duyuru yayınladı ve 3+1 konut satışının gerçekleşeceğini resmen açıkladı.

**Hangi Konutlar Satışa Çıktı!**

TOKİ, resmi bir ilan yayınlayarak yeni konut satış duyurusunu gerçekleştirdi. Buna göre, TOKİ’nin Erzurum’un Aşkale ilçesindeki 96 konutluk Kandilli projesinde 10 adet konut satışa sunuldu. Bu 10 konutun tamamı 3+1 planında olduğu belirtilirken satışların kura yöntemiyle gerçekleştirileceği açıklandı.

Vatandaşlar, bu konutları satın almak için başvurularını 4 Eylül 2023 ile 8 Eylül 2023 tarihleri arasında yapabilecekler. Başvuru işlemleri, Ziraat Bankası’nın Erzurum şubelerinden veya E-devlet üzerinden tamamlanabilecektir. Başvuru yapacak vatandaşlar, 2.000 TL başvuru ücreti ödeyeceklerdir.

Başvurular tamamlandıktan sonra, başvuruda bulunanların TOKİ tarafından incelenerek geçerli başvuruların belirleneceği bilgisi verilmiştir. Konut sayısından fazla başvuru olması durumunda kura çekimi yapılacaktır. TOKİ’nin 10 adet 3+1 konut için kura çekiminin 14 Eylül 2023 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

**Ödeme Koşulları Açıklandı!**

TOKİ tarafından satışa sunulan 3+1 konutların brüt metrekareleri 106,63, net metrekareleri ise 86 olarak belirtilmiştir. Bu evlerin fiyatları ise 972.962 TL ile 1.115.349 TL arasında değişmektedir. Peşinat olarak %25 ödeme yapacak olanlar, bu evleri 180 ay vadeli olarak satın alma imkanına sahip olacaklardır. Bu durumda aylık taksitler ise 4.054 TL ile 4.647 TL arasında değişecektir. Aylık taksitler, 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artabilecektir. Konutlar hemen teslim edilecektir.

TOKİ'den özel fırsat: 180 ay taksitle, ayda sadece 4.054 TL'ye 3+1 ev sahibi olun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.