EkonomiGenelTürkiye

Kamu Kurumları Hızla İşçi Alacak

Yeni Kamu İlanları

Kamu kurumlarına istihdam projeleri kapsamında ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Daimi kadroda istihdam edilmek üzere birçok kadro ve pozisyonlarında KPSS puan şartı olmadan en az lise mezunu adaylardan işçi alımı yapılacaktır. İlanların detaylarını kamupersonelialim.com ekibi olarak sizlere sunduk.

Kamu İşçi Alım İlanları

Kütahya İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Başkanlığı Veteriner Alımı

Kurum tarafından tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere memur alımı yapılacak. Lisans eğitimi veren veterinerlik bölüm mezunu olmuş olmanız gerekmektedir. Aktif olarak araç kullanabiliyor ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylardan alım yapılacaktır. Kamu haklarından yoksun olmamış olmanız gerekmektedir. İlana başvurular 6 Eylül 2023 tarihinde alınmaya başlanacaktır. Başvuru detayları için tıklayınız.

Aksaray Öğretmenevi İşçi Alımı

Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı Aksaray Eskil Öğretmenevi Müdürlüğü kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 16 işçi alımı yapılacaktır. En az okur yazar düzeyinde olan adaylardan alınacak olan başvurular için bulaşıkçı kadrosunda istihdam sağlanacaktır. Başvurular başlamış olup, son müracaat tarihi, 21 Ağustos 2023 olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak ve detayları için tıklayınız.

Antalya Kemer Belediyesi Kamu İşçi Alımı

Antalya kemer Belediyesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunlarının içerisinden 3 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İşe alınacak olan personeller, Belediyenin sosyal imkanlarından faydalanma hakkına sahip olacaklardır. Başvurular başlamış başlamıştır. Son başvuru tarihi bu ilanın içinde 21 Ağustos 2023 olarak açıklanmıştır. Başvuru yapmak ve detaylar için tıklayınız.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şoförü Alımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu adaylardan 13 kadın ve 25 erkek olmak üzere toplam 38 şoför alımı yapacaktır. Her 2 kadro için de en sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız ve lise mezunu olmanız istenmektedir. Başvurular kurumun belirttiği adres üzerinden online olarak başlamıştır. Başvuru yapmak ve detaylar için tıklayınız.

İZFAŞ Kamu İşçi Alımı

İZFAŞ, 3 farklı unvanda toplam 13 işçi alımı yapacaktır. En az lise mezunu adaylardan kabul edilecek olan alımlar için başvurular 18 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Başvuru yapmak detayları için tıklayınız.

Anlık olarak iş ilanlarına ulaşmaş için aşağıda bulunan uygulamamızı indirin.

Kamu Kurumları Hızla İşçi Alacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.