EkonomiGenelTürkiye

20.000 TL Nakit Yardım Emeklilere Gece Yarısı Açıklandı

**Emeklilere 20.000 TL Destek Ödemesi ve Başvuru Koşulları**

Emekli Vatandaşlar İçin Nakit Destek Kampanyası

Emekli vatandaşlarımız son zamanlarda zorlu bir dönemden geçmektedir. Bu nedenle birçok emekli, nakit destek yardımı alabilmek için kamu bankalarına başvuruda bulunuyor. SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve EYT’li vatandaşlarımız, ekim ayı bitmeden yeni destek ödemesinden faydalanabilecekler. İlk ödemede 20.000 TL’ye kadar destek sağlanacaktır. Bu destekten yararlanmak isteyen emekli vatandaşlarımız, başvurularını PTT şubelerine yapabilirler. Tüm emeklileri kapsayan bu ödeme için gerekli olan koşullar aşağıda açıklanmıştır.

Yeni Nakit Kampanyası ile Düşük Faizli Kredi Desteği

Vatandaşlarımıza 3 adet kamu bankası ve PTT tarafından yeni bir nakit kampanyası sunulmuştur. PTT ve kamu bankalarına başvurarak yeni ödeme miktarlarına ulaşabilirsiniz. Düşük faizli kredi desteğinden faydalanabilmek için belirli şartları karşılamanız gerekmektedir. Ekim ayı bitmeden başvuru yapan tüm emeklilerimize 20.000 TL ödeme yapılacaktır. Peki, başvuru koşulları nelerdir ve kampanya ne zamana kadar geçerlidir?

Başvurular 31 Ekim Tarihine Kadar Yapılmalıdır

Ekim ayı kampanyası kapsamında sunulan Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları ile birlikte PTT tarafından sağlanan 20.000 TL ödeme düşük faiz oranlarıyla verilecektir. Yaklaşık 17 milyon emekli, 36 ay vade imkanıyla 20.000 TL ödeme alabilecektir. Başvurular banka şubeleri, mobil uygulamalar veya dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla internet üzerinden yapılabilmektedir.

Bu ödemeyi almak için yapmanız gerekenler arasında kamu bankalarının şubelerini ziyaret etmeden mobil bankacılık hizmetleriyle para çekmek de bulunmaktadır. PTT’den başvuru hakkına sahip olan 80 yaşının altındaki emekli vatandaşlarımız, dijital kanallardan mobil uygulama ya da SMS yöntemiyle nakit para kullanabilirler. PTT’ye SMS olarak T.C. kimlik numaranızı yazarak, araya boşluk bırakıp PTT’yi ve 30 50 numarasını göndererek başvurunuzun onaylanmasını sağlayabilirsiniz.

Promosyon Ödemesi ve Maaş Taşıma İşlemi

Seçtiğiniz maaş bankası olarak kamu bankaları veya PTT’yi tercih ettiğiniz takdirde, bankada 3 yıl kalma taahhüdü verdiğinizde promosyon ödemeleri de yapılmaktadır. Maaş taşıma işlemi ise şubelerden, mobil uygulamalar ve dijital bankacılık hizmetleriyle gerçekleştirilebilmektedir.

20.000 TL Nakit Yardım Emeklilere Gece Yarısı Açıklandı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.