EkonomiGenelTürkiye

“Ek ödeme talep etme süresi yaklaşıyor: SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerine 29 Eylül mesai sonuna kadar 8000 TL IBAN’a yatırılacak!”

**Emeklilere Özel Promosyon Fırsatı: Son Tarih 29 Eylül**

**Bankalar, Emeklilere Ek Gelir Sağlamak İçin Promosyonlar Sunuyor**

Emekli vatandaşlar için hem kamu hem de özel bankalardan özel promosyon fırsatları sunulmaktadır. Eylül ayının sonuna kadar emeklilere yeni bir promosyon imkanı daha duyurulmuştur. Tüm emeklilere, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri dahil olmak üzere banka şubeleri veya dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapmaları durumunda ek gelir sağlanmaktadır. 8000 TL ek ödeme yapılacağı duyurulmuş olup Eylül ayının bitmesine sayılı günler kalmıştır.

**Son Tarih 29 Eylül: Promosyon Kampanyasına Son 3 Gün**

Eylül ayının sonuna sayılı günler kala, emekli maaş müşterilerine yönelik sağlık ek ödeme ve promosyon kampanyalarına bir yenisi daha eklenmiştir. Bankalar arasında büyük bir rekabet oluşmasına sebep olan bu kampanyalar, her geçen gün yükselmektedir. Bazı emekliler, EYT, memur, Bağ-Kur ve SSK emeklileri, ek ödeme fırsatlarından yararlanmaktadır. 29 Eylül günü saat 17.30’a kadar IBAN numaraları üzerinden bu ödemeler hesaplara aktarılacaktır.

**İlk Ödeme 8000 TL’ye Yükseldi: ING Bankası’ndan Emekliye Ek Ödeme**

ING Bankası, emeklilere yönelik ek ödeme imkanı sunmaktadır. Bugün yapılan açıklamaya göre, emeklilere 8000 TL ek ödeme yapılacağı duyurulmuştur. ING Bankası’nın 8.000 TL promosyon haberi, emekliler arasında heyecan yaratmıştır. Bu kampanya, 4A, 4B ve 4C emeklilerini kapsamaktadır. ING Bankası’ndan maaş almaya başladıktan sonra 3 yıl boyunca bu ödemeden yararlanabileceklerdir. Aynı zamanda “turuncu ekstraya” katılmaları halinde, ay sonuna kadar sürebilecek bir kampanyadan da faydalanma imkanı sunulmaktadır. Ayrıca özel kredi desteği de verilecektir.

**Eylül Ayı Kampanyası 29 Eylül’de Sona Eriyor**

Eylül ayı kampanyası 29 Eylül itibariyle sona erecektir. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu şekilde başvuruda bulunanlar ING Bankası’ndan 8 bin TL ek ödeme ve özel kredi tekliflerinden yararlanabileceklerdir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.