EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası: 1500 TL’ye ek olarak %60 indirimli harcamalar!

Ziraat Bankası Yeni Kampanyasıyla Harcamalarda %60 İndirim ve 1500 TL Bankkart Lira Sunuyor

Kredi kartı kullananlar için harcamalarda büyük avantajlar sunan Ziraat Bankası, yeni bir kampanya başlattı. Banka, yapılan harcamalarda %60 indirim yapacağını ve ayrıca 1500 TL değerinde Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Bu kampanyanın detayları ve nasıl katılım sağlanacağı hakkında bilgi verelim.

Kampanyanın Detayları

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanya 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarihler arasında yapılan harcamalarda %60 indirim uygulanacak ve ayrıca 1500 TL değerinde Bankkart Lira hediye edilecektir. Kampanya Bankkart’ın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile prolucky.com.tr’den yapılacak scooter alışverişlerinde geçerlidir.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Bu kampanyaya katılmak oldukça basittir. Söz konusu kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla katılım sağlayabilirsiniz. SMS ile katılım için Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonundan LUCKY yazıp 4757’ye ücretsiz bir SMS göndermeniz yeterlidir.

Kampanyadan faydalanmak için kampanyaya katılım sağlamanız gerekmektedir. Katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. Ayrıca indirimden faydalanabilmek için “ZBLUCKY” indirim kodunu prolucky.com.tr’deki ürün sepetinizde kullanmanız gerekmektedir. Bu indirim kodu sadece kampanyaya katılan müşteriler için geçerlidir.

Kampanya Detayları ve Son Kullanım Tarihi

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 2 Eylül 2023 tarihinde Bankkart hesaplarınıza yüklenecektir. Bankkart Liraların son kullanım tarihi ise 2 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liralar 3 Ekim 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Son Zamanlardaki Zam Koşullarında Avantajlı Bir Kampanya

Son dönemde yaşanan zamlar nedeniyle alım gücümüz düşmüş durumda. Bu durumda bankaların sunduğu kampanyaları takip etmek önem kazanmaktadır. Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası harcamalarda yüksek bir indirim ve Bankkart Lira hediyesi ile müşterilerine büyük avantajlar sunuyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken işlemler oldukça basit ve kolay. Siz de Ziraat Bankası’nın sunduğu bu kampanyadan faydalanabilir ve harcamalarınızı daha avantajlı hale getirebilirsiniz.

Ziraat Bankası: 1500 TL'ye ek olarak %60 indirimli harcamalar!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.