EkonomiGenelTürkiye

Akbank TC Kimlik Numarasıyla Başvurana 35.000 TL Ödeme Yapıyor

**Akbank Kredi Kampanyası ile 35.000 TL Hızlı Nakit Desteği!**

Akbank, kişisel kredi ihtiyacı olanlara hızlı bir şekilde ödeme yapmak için başlattığı kredi kampanyası ile 35.000 TL ödeme sunuyor. Başvuru işlemleri de oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor ve banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan bu kredi desteği alınabiliyor. Vatandaşlar, Akbank tarafından başlatılan kredi kampanyası detayları hakkında araştırmalar yapıyor. Hızlı nakit desteği sağlayan kişiler, Akbank’ın internet sitesinden ve sosyal medyadan duyuruları takip ediyorlar. Ayrıca, 3 aylık ödeme erteleme ve 36 ay vade imkanı ile kredi desteği almak mümkün.

**Akbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?**

Akbank’tan 35 bin TL kişisel kredi başvurusu yapmak için cep telefonunuzun mesaj bölümünden Ekim ayının sonuna kadar başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru için “Kredi” yazın, ardından boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı girin ve 44-25 numarasına gönderin. SMS ile başvurunuzu gerçekleştirdiğiniz takdirde, beş dakika içinde kredi onayınız ve kredi miktarınız size bildirilecektir. Kredi tutarınız aynı gün hesabınıza yatacaktır.

Akbank müşterileri, onaylanan kredilerini aynı gün içinde Akbank Direkt uygulaması üzerinden hesaplarına yatırabilirler. Akbank hesabınız üzerinden internet bankacılığı şifrenizi kullanarak bankanın mobil uygulamasını kullanabilir ve kredi başvurunuzu internet bankacılığı şifreniz ile oluşturabilirsiniz.

Akbank TC Kimlik Numarasıyla Başvurana 35.000 TL Ödeme Yapıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.