EkonomiGenelTürkiye

PTTCELL, Türk Telekom ve Vodafone Turkcell için 158 TL para iadesi kampanyası başladı!

PTTCELL Türk Telekom Vodafone Turkcell 158 TL Para İadesi Başladı! Bunu Yapan ANINDA Alacak

Milyonlarca cep telefonu abonesinin dikkatine! Son dakika uyarısı! Mobil operatörlerin zam yapmasıyla birlikte cep telefonu abonelik ücretleri de arttı. Bu zamla birlikte vatandaşların telefon maliyeti yükselirken, çözüm olarak hat taşıma işlemleri gündeme geldi.

HAT TAŞIYANLARA PARA İADESİ FİRSATI!

Hat taşıma işlemi yapan kişilere yapılan açıklamaya göre, para iadesi alma hakkı bulunuyor. Turkcell tarafından yapılan açıklamada, “Hattınızı iptal ettikten sonra hesabınızda kalan TL’leri 2 yıl içinde Alacak Sorgulama / TL İade Talep linkinden sorgulayabilir ve talep edebilirsiniz. Talebiniz sonrasında 15 gün içerisinde geri ödeme yapılacaktır. Adınıza ödenen yıllık telsiz kullanım ücretinin kalan taksitleri ise bakiyenizden tahsil edilecektir.” denilerek başvuran kişilere 15 gün içinde para iadesi yapılacağı duyuruldu.

VODAFONE PARA İADESİ NASIL ALINIR?

Vodafone hattı olan kişiler için ise Vodafone tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için geri alma hakkı tanınacak. İptal tarihinden itibaren 24 ay içinde başvuruda bulunan abonelerin geri ödemesi 15 gün içinde yapılacaktır. İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise 24 ay süreyle saklanacak ve abonenin hattını Vodafone’a tekrar taşıması durumunda hesabına otomatik olarak yüklenecektir. Kalan bakiyenizi sorgulamak için Borç Alacak Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.”

Bu para iade işlemi sadece hat taşıyan kişilere yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Bakiye TL’si kalan kişilere mobil hat operatörleri tarafından geri ödenmektedir. Geriye dönük olarak 24 ay içinde yapılan bu işlemle para iadesi hakkından yararlanabilirsiniz.

PTTCELL, Türk Telekom ve Vodafone Turkcell için 158 TL para iadesi kampanyası başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.