EkonomiGenelTürkiye

Eylül 2023 Inşaat Demiri Fiyatları: İstanbul, Ankara, İzmir Ton Fiyatları!

İNŞAAT DEMİRİ PİYASASINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR!

İnşaat sektöründe yaşanan maliyet artışları Türkiye gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Konut fiyatlarındaki artışlar, inşaat malzemelerinin yükselen maliyetleriyle ilişkilendirilmektedir. Bununla birlikte, artan fiyatların tamamının inşaat yapı malzemelerinden kaynaklanmadığı bilinmektedir. Ancak inşaat sektörü, inşaat demiri fiyatlarını büyük bir dikkatle takip etmektedir.

İNŞAAT DEMİRİ PİYASASINDA SON GELİŞMELER!

İnşaat demiri piyasası hem ulusal hem de uluslararası düzeyde önemli gelişmelere sahne olmaktadır. Çin ekonomisindeki gelişmeler, inşaat demiri piyasasını derinden etkilemektedir. Çin, dünya demir üretiminde lider konumda olduğu gibi tüketimde de birinci sıradadır. Ancak Çin’deki gayrimenkul sektöründe beklenen ivme yakalanamayınca, inşaat demiri fiyatlarında dolar bazında düşüşler yaşanabilmektedir.

İnşaat demiri alanında iç piyasada da gelişmeler yaşanmaktadır. Öncelikle talep oldukça zayıf seyretmektedir. İnşaat demiri ticaretinde depolardaki stoklar eritilemediği için fabrikalar yeni malzeme çekememektedir. Bu durum, fabrikaların üretimlerinde aksamalara neden olmaktadır. Fi

Eylül 2023 Inşaat Demiri Fiyatları: İstanbul, Ankara, İzmir Ton Fiyatları!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.