EkonomiGenelTürkiye

Ağustos Ayında 4A, 4B, 4C Emeklilerine Ek Kazanç! IBAN’a 10.000 TL Yatıyor! – 09.00’da Başlayacak

Emeklisine Ağustos’ta Ek Kazanç İmkanı! Bankaların Güncel Promosyon Ücretleri

SSK BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşların maaşlarına Temmuz ayında yapılan zamların ardından bankalar önemli bir adım attı. Emekliye özel promosyon fırsatları sunan bankalar, Ağustos ayında daha yüksek promosyon ödemeleri yapmaya başladı. Başvuru yapan emeklilere Ağustos ayında rekor düzeyde promosyon ödemesi yapılacak. Böylece maaşıyla geçinmekte zorlanan emekliler, rahat bir nefes alma imkanı bulacaklar. Bankalar, daha yüksek promosyon fırsatları için bugünden itibaren harekete geçti. Peki, bankaların güncel promosyon ücretleri ne kadar?

ING BANK 2023 Ağustos Ayı Güncel Promosyon Ücretleri

ING Bank, en yüksek promosyonları veren bankalardan biridir. Bankanın promosyon ücretleri, emeklinin maaşına göre değişmektedir. ING Bank’ın promosyon ücretleri minimum 5.100 TL ile 8.500 TL arasında değişiklik göstermektedir. Bunun yanında ING Türkiye, turuncu ekstra avantajlarıyla da emekliye cazip fırsatlar sunmaktadır.

YAPI KREDİ Ağustos Ayı Güncel Promosyon Ücretleri

Yapı Kredi Bankası, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak yeni promosyon miktarlarını açıkladı. Yapı Kredi Bankası’ndan 3 yıl boyunca maaşını taahhüt eden emeklilere, maaş aralığına göre promosyon verilmektedir. Promosyon miktarı maksimum 9.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

İŞ BANKASI Ağustos Ayı Güncel Promosyon Ücretleri

Türkiye İş Bankası da emekliye cazip promosyon fırsatları sunan bankalardan biridir. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında İş Bankası, emekliye 7.500 TL’ye kadar promosyon fırsatı sunmaktadır. Ayrıca İş Bankası, ek koşulları yerine getiren emeklilere ek promosyon alma imkanı da sağlamaktadır.

AKBANK Ağustos Ayı Güncel Promosyon Ücretleri

Akbank, emekli maaşını taşımaya ve 3 yıl boyunca buradan almaya söz veren emeklilere, toplamda 10.000 TL’ye kadar promosyon sağlamaktadır. Promosyon başvuruları, banka şubeleri, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapılmaktadır.

ZİRAAT BANKASI Ağustos Ayı Güncel Promosyon Ücretleri

Ziraat Bankası, Temmuz ayında emekliye sunduğu promosyon miktarlarını güncelledi. Banka tarafından sunulan promosyon miktarı, maksimum 7.000 TL’ye yükselmiştir. Ayrıca Ziraat Bankası, düşük faizli kredi fırsatlarıyla da emeklilere destek olmaktadır.

DENİZBANK Ağustos Ayı Güncel Promosyon Ücretleri

Denizbank, Ağustos ayında promosyon miktarını arttıran bankalardan biridir. Maaşını Denizbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca buradan almaya taahhüt eden emeklilere, promosyon miktarı 5.000 TL’ye yükseltilmiştir.

Ağustos Ayında 4A, 4B, 4C Emeklilerine Ek Kazanç! IBAN'a 10.000 TL Yatıyor! - 09.00'da Başlayacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.