EkonomiGenelTürkiye

Tarım Kredi Marketlerden Cumhurbaşkanı Talimatıyla Hız Kesmeden İndirim Devam Ediyor!

**Tarım Kredi Kooperatif Market’lerinde Dev İndirim: Eylül Ayı Kampanyası!**

17 Eylül Tarihine Kadar Sürecek İndirimler

Tarım Kredi, 17 Eylül tarihine kadar devam edecek olan bir kampanya başlattı. Tarım Kredi’ye uğrayan tüm tüketiciler, 92 üründe indirim fırsatından yararlanacaklar.

Tarım Kredi Kooperatif Market’te Kar Marjı Gütmeden İndirim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine yaklaşık 2 yıldır kar marjı gütmeden satış yapan Tarım Kredi Kooperatif Market, indirimlerle dikkat çekiyor. 81 ilde bulunan mağazalarda 17 Eylül tarihine kadar indirimli satışlar devam edecek. Kooperatif marketin indirimli ürün listesinde tam 93 ürün bulunuyor. Temizlik ürünlerinden gıdaya, ayçiçek yağından peynir çeşitlerine, kağıt havlu ve tuvalet kağıdından pek çok çeşit ürün Tarım Kredi Market’in indiriminde yer alıyor. Kooperatif marketlerde Eylül ayı indirim listesini sizin için derledik…

17 Eylül Tarihine Kadar Devam Eden İndirimler

Tarım Kredi Kooperatif Market, Türkiye’nin en ekonomik market zincirlerinden biri olarak, Cumhurbaşkanı’nın talimatı doğrultusunda 17 Eylül tarihine kadar indirimli ürün satışını sürdürecek. Peki, Tarım Kredi Market’te hangi kategorilerde hangi ürünler ve markalar indirimde olacak? İşte Eylül ayı indirimlerine dair bilgiler…

Tarım Kredi Market’te Eylül Ayı İndirimleri Devam Ediyor

Tarım Kredi Kooperatif Market’lerde Eylül ayı indirimleri hız kesmeden devam ediyor. 17 Eylül tarihine kadar geçerli olan indirim listesi yayınlandı. Market zincirinde yer alacak indirimli ürünler aşağıda sıralandı:

– İlk hasat siyah çay: 96,90 TL
– 2’li 160 gramlık ton balığı: 59,90 TL
– Donmuş döner: 65,90 TL
– 850 gram süzme çiçek balığı: 104,90 TL
– 1 kilogram tam yağlı tost peyniri: 149.90 TL
– 1 kilogram kültürlü beyaz peynir: 104,90 TL
– Taze kaşar peyniri: 75.90 TL
– 220 gramlık 3’lü Mısır: 36,50 TL

17 Eylül Tarihine Kadar İndirimde Olan Ürünler

Tarım Kredi Kooperatif Market’lerde toplamda 93 ürün, 17 Eylül tarihine kadar indirimli fiyatlarla satılacak. Kampanya ürünleri için son gün 17 Eylül’de sona erecek. İşte ilgili ürünlerin fiyatları:

– 3 katlı 12’li rulo tuvalet kağıdı: 60 TL
– 2 katlı 6’lı rulo kağıt havlu: 46,90 TL
– 90 yaprak ıslak havlu: 13,90 TL

Tarım Kredi Kooperatif Market’lerde, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere yönelik atıştırmalık ve süt ürünlerinde büyük indirimler yer alıyor. Ayrıca 5 litrelik Tarım Kredi marka ayçiçek yağı ve 5 litrelik TMO markalı ayçiçek yağı da 135 TL fiyat etiketiyle 17 Eylül tarihine kadar satışa sunulmaya devam edecek.

Tarım Kredi Marketlerden Cumhurbaşkanı Talimatıyla Hız Kesmeden İndirim Devam Ediyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.