EkonomiGenelTürkiye

TMO’dan İndirim! 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı Sadece 104 Lira

**TMO Eylül Ayı İndirim Kampanyaları ile Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü**

**TMO Eylül Ayı İndirim Kampanyaları ile Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü**

**Türkiye’nin Ünlü Marketi TMO, Ayçiçek Yağında Şaşırtıcı İndirimler Sunuyor**

Sonbaharın gelmesiyle birlikte Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Eylül ayı indirim kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle ayçiçek yağı indirimleriyle dikkatleri üzerine çeken TMO, son bombasını duyurdu. Eylül ayında ayçiçek yağı stoklamak isteyenler için harika bir fırsat sunuyor. Artık ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili endişeleri bir kenara bırakabilirsiniz, çünkü 5 litrelik ayçiçek yağı sadece 104 TL’ye düştü. Bu indirimli ürünleri PTT AVM’ler üzerinden de satın alabilirsiniz.

**Ayçiçek Yağı Fiyatlarındaki İndirimler Gıda Sektöründe Büyük İlgilendi Çekiyor**

Ayçiçek yağı, temel gıda ürünleri arasında en çok tüketilen ve yeri doldurulamayan bir yere sahiptir. Son dönemde art arda yapılan zamlarla birlikte ayçiçek yağı fiyatları hızla yükseldi ve ulaşılmaz hale geldi. Ardından Rusya-Ukrayna Savaşı’nın ortaya çıkması, fiyatları daha da tırmandırdı ve ayçiçek yağı fiyatlarının yakın zamanda yeni zamlarla daha da yükseleceği tahmin ediliyor. Ancak, zamlara karşı Toprak Mahsulleri Ofisi indirim kampanyaları düzenliyor. Peki, ayçiçek yağı fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi’nde kaç TL?

**TMO Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Duyurdu**

Toprak Mahsulleri Ofisi, güncel ve uygun fiyatlı ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. PTT AVM üzerinden de satış işlemleri gerçekleştirilen ofis, indirim kampanyasını açıkladı. 5, 4, 3, 2 ve 1 litrelik ayçiçek yağı fiyatları rekor düşüş yaşadı. PTT AVM’den yapacağınız alışverişlerde online sipariş verme imkanı da bulunuyor. TMO markalı ayçiçek yağı indirimi PTT AVM’de devam ediyor. İşte, fiyat listesi:

– 5 litrelik ayçiçek yağı: 135 TL
– 4 adet 1 litrelik ayçiçek yağı: 209,15 TL
– Olin 5 litre teneke ayçiçek yağı dörtlü: 933,61 TL
– Orkide 5 litrelik pet ayçiçek yağı: 271,27 TL
– Olin 2 litrelik ayçiçek yağı: 104,73 TL
– Ekmek 500 ml ayçiçek yağı: 29 TL

**Stoklarla Sınırlı Satış Devam Ediyor**

Ayçiçek yağı fiyatlarında stoklarla sınırlı indirimli satışlar devam ediyor. Toprak Mahsulleri Ofisi, PTT AVM veya Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirimli ürünlerini satışa sunuyor. Bu indirimleri 30 Eylül 2023 tarihine kadar kaçırmamanızı öneririz. Ayçiçek yağındaki bu indirimli fiyatlarla yemeklerinize lezzet katarken aynı zamanda bütçenizi de koruyabilirsiniz.

TMO'dan İndirim! 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı Sadece 104 Lira

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.