EkonomiGenelTürkiye

“İş Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası: 1 Milyon 200 Bin TL Limitli!”

İş Bankası, 1 milyon 200 bin TL limitli taşıt kredisi kampanyası başlattı

İş Bankası’nın yükselen araç fiyatları nedeniyle araba satın almak isteyenlere yönelik olarak başlattığı yeni kampanya duyurusu geldi.

İş Bankası araç kredisi ile istediğiniz araca sahip olun

İş Bankası, müşterilerine araba sahibi olma isteklerini gerçekleştirebilmeleri için 1 milyon 200 bin TL limitli bir taşıt kredisi sunacağını açıkladı. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişilere, kullanacakları kredi limitine göre belirlenecek olan 48 aya kadar vadeli araç kredisi sağlanacak.

İŞ BANKASI ARAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

İş Bankası tarafından düzenlenen kampanya hakkında yapılan açıklamada, “Düzenli ödemelerle araç sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunan taşıt kredisi ile istediğiniz sıfır ya da ikinci el araca kolayca ulaşabilirsiniz. Taşıt kredisi sayesinde aracın fatura bedelinin büyük bir bölümü kredilendirilir ve çekilen taşıt kredisi orta veya uzun vadeli ödemelere bölünebilir” denilmektedir. İş Bankası araç kredisi faiz oranı ise yüzde 3,49 olarak açıklanmıştır.

48 AY VADELİ 400 BİN TL ARAÇ KREDİSİNDE AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR?

Kampanyadan faydalanacak kişilere banka, 48 aya kadar vadeli kredi imkanı sunmakta olup, 400 bin TL tutarındaki kredi için aylık taksit tutarı 20 bin 596 TL olarak gerçekleşecektir. Kredinin toplam geri ödeme miktarı ise 988 bin 610 TL olacaktır. İş Bankası araç kredisi için dosya masrafı olarak toplamda 4 bin 60 TL tahsil edilecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.