EkonomiGenelTürkiye

Emirates Havayolları Lisansüstü Personel Alımları İçin Online Başvuru

**Havayolları Personel Alımı İş İlanları: Emirates Havayolları Kabin Memuru Alımı**

Emirates Havayolları, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Bu iş ilanıyla ilgili detayları incelediğimizde, ortalama 3 bin dolarlık bir maaş ödenmesinin planlandığını öğrendik. Şirketin Genel Merkezi tarafından yapılan açıklama, bu alımların Türkiye’den yapılacağını belirtti.

Emirates’in güncel açıklamasında şöyle deniyor: “Emirates kabin ekibi olarak aramıza katılın ve çalışırken dünyayı keşfedin. Bu, dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketinin bir parçası olma fırsatıdır.”

Kabin memuru alımı başvuru kriterleri

– En az bir yıl konaklama veya müşteri hizmetleri alanında mesleki deneyime sahip olmalısınız.
– Lise mezunu adayların başvuruları kabul edilecek olup, yazılı ve sözlü İngilizce dil bilgisine hakim olmanız gerekmektedir. Farklı bir yabancı dil bilmeniz tercih sebebi olabilir.
– Kabin memuru üniformasını giyerken görünen yerlerinizde dövme bulunmamalıdır.
– Ekip çalışmasına yatkınlık göstermeniz ve uyumlu bir şekilde takım olarak çalışabilmeniz beklenmektedir. Ayrıca yeni insanlara, yeni yerlere ve yeni durumlara kolaylıkla uyum sağlamanız beklenir.
– Başvuru yapacak adayların Dubai’de ikamet edeceği için çalışma vizesine sahip olması gerekmektedir.
– Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip, vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek adaylara öncelik verilecektir. Ayrıca engel teşkil edecek bir akıl veya ruh sağlığı sorunu olmamalıdır.

Havalimanı personel alımı başvuru süreci ve şekli

Emirates Havayolları tarafından yayımlanan kabin memuru alımı ilanına başvurular başlamıştır. İlgili ilana ulaşmak ve başvuru işlemlerinizi online olarak yapmak için “Emirates Havayolları kabin memuru alımı iş ilanları” şeklinde bir Google araması yapabilirsiniz.

Emirates Havayolları Lisansüstü Personel Alımları İçin Online Başvuru

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.