EkonomiGenelTürkiye

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Büyük Sürpriz: 12.000 TL Ek Ödeme

**Türkiye İş Bankası Emekli Promosyon Ödemesini Güncelledi: İşte Detaylar**

Bankaların emekli vatandaşlara sunduğu promosyon ödemeleri, hala devam ediyor. 16 milyon emekli vatandaşımız için sunulan promosyon ödemeleriyle ilgili güncel bir haber var. Türkiye İş Bankası da bu bankalardan biri. Türkiye İş Bankası, promosyon ödemelerine yeni bir zam yapmış durumda. Bu ödemeden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar için birçok detay bulunuyor. İşte Türkiye İş Bankası Emekli Promosyon Ödemesiyle ilgili her şey.

**Türkiye İş Bankası’ndan 12.000 TL Ek Ödeme!**

Türkiye İş Bankası, emekli vatandaşlara rekor bir promosyon ödemesi yapma kararı aldı. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, emekli vatandaşlar için tam 12.000 TL’lik bir ödeme sunulacak. Türkiye İş Bankası, bu promosyon ödemesinden yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihini 30 Eylül 2023 olarak belirledi.

Emekli vatandaşlar, 30 Eylül 2023’e kadar mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunabilir ve tek seferlik olarak 12.000 TL ödeme alabilirler.

**Ödeme 3 Gün İçinde IBAN’a Yatırılacak!**

Önemli bir detay da ödemenin nasıl yapılacağıyla ilgili. SSK ve bağ-kur emeklileri dahil olmak üzere tüm emekli vatandaşlar, İş Bankası’nın promosyon ödemesine başvurabilirler. Ödeme, belirtilecek olan IBAN numarasına yatırılacak ve geri ödememe niteliği taşıyacak.

**Tek Şart: Emekli Maaşını Türkiye İş Bankası’na Taşıma**

Emekli vatandaşların bu promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için Türkiye İş Bankası’nın tek bir şartı bulunuyor. Promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşların, emekli maaşını Türkiye İş Bankası’na 3 yıllığına taşımaları gerekiyor. Maaşınızı bankaya taşıdığınız takdirde, ödemenizi 3 gün içerisinde alabileceksiniz.

Bu yeni güncellemeyle birlikte, Türkiye İş Bankası emekli promosyon ödemesindeki rekabetçi konumunu koruyor. Bu fırsattan yararlanmak ve detaylı bilgi için Türkiye İş Bankası şubelerine veya bankanın resmi web sitesine başvurabilirsiniz. Siz de Türkiye İş Bankası’nın sunmuş olduğu promosyon ödemesinden faydalanarak ek gelir elde edebilirsiniz.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Büyük Sürpriz: 12.000 TL Ek Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.