EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA Emeklilere 8.500 TL Ödeme Kampanyası!

**EMEKLİLER İÇİN GARANTİ BBVA EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI**

Emekliler, Türkiye’de son dönemde yaşadıkları gelir kayıpları nedeniyle zor bir durumda kaldılar. Temmuz zammında umduklarını bulamayan emekliler için son umut, ellerinde bulunan emekli maaş promosyonları oldu. Bankaların duyurduğu emekli maaş promosyonu Ağustos kampanyaları, emekli bütçelerine destek sağlıyor. Son olarak Garanti BBVA, bir güncelleme yaparak emekli maaş promosyonu ödemelerini açıkladı.

**KİMLER ÖDEME ALABİLİR?**

Emekli maaş promosyonu kampanyaları kapsamında, kimlerin bankalardan ödeme alabileceği de belirlendi. Buna göre, SGK’dan düzenli olarak maaş alan herkes, bankalardan emekli maaş promosyonu alabilir. Tüm emekliler bu kapsama girerken, dul ve yetim maaşı alanlara da promosyon ödemesi yapılıyor. Sadece BES üzerinden özel emeklilik yollarıyla emekli olanlar, emekli maaş promosyonu kapsamı dışında kalıyor.

**GARANTİ BBVA’DAN YENİ KAMPANYA!**

Garanti BBVA, emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyasını yeniledi. Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, yapılacak ödemeler belirlendi. Emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyan ve 3 yıl boyunca başka bir finans kuruluşuna taşımayacaklarını taahhüt eden müşteriler, bu bankadan emekli maaş promosyonu ödemesi almaya hak kazanıyorlar.

Garanti BBVA tarafından yapılan yeni açıklamada, ödenecek emekli maaş promosyonu tutarları bildirildi. Bu kapsamda emeklilere, maaş miktarlarına göre gruplandırılarak farklı ödemeler yapılacak. Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL, emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL, emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL ve emekli maaşı 10.000 TL’nin üzerinde olanlara da 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

**EK PROMOSYON VERİLİYOR!**

Garanti BBVA, emeklilere yönelik ek promosyon uygulaması da yapmaktadır. Buna göre, emekli müşteriler maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıdıktan sonra Bonus Kredi Kartı da almaktadır. Bu kredi kartı üzerinden toplamda en az 500 TL harcama yapan emekli müşterilere 1.000 TL tutarında ek promosyon ödemesi yapılmaktadır. Böylece, yapılacak olan ödeme toplamda 8.500 TL’yi bulmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.