EkonomiGenelTürkiye

Ucuz Kredi İmkanı: QNB Finansbank 40.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

QNB Finansbank’tan İhtiyaç Kredisi Çekmek Avantajlı mı?

Yüksek Faizlerden Kaçınmak İçin QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

Ekonomik göstergelerdeki bozulmalardan dolayı ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler son günlerde yüksek faizlerle karşılaşmaya başladılar. Yüksek faiz hemen hemen her bankada başvurulan bir yol olurken kamu bankaları da buna ayak uydurdu. İhtiyaç kredisi kullanırken maliyet kriziyle karşı karşıya kalmak istemeyenler, en ucuz ihtiyaç kredisini hangi bankada bulabileceklerini araştırıyor. Son faiz güncellemeleriyle birlikte bu kişilerin tüm yolları QNB Finansbank’a çıktı.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Farkı!

QNB Finansbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler, bu bankanın kredi kampanyasını incelediklerinde gözlerine inanamıyorlar. Tüm bankaların kredi faizleri adeta patladı. Kamu bankaları bile aylık ihtiyaç kredisi faizlerini yüzde 3,35 seviyesine çıkardılar. Buna karşın QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi faizinde herhangi bir değişikliğe gitmedi. QNB Finansbank müşterileri, oldukça uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekmeye devam ediyorlar.

Aylık Faiz Yüzde Kaç?

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanan aylık faiz oranı açıklandı. Buna göre ihtiyaç kredisi çekecek olanlar QNB Finansbank’a başvurduklarında aylık yüzde 2,39 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. Bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde, faiz maliyetinde net bir şekilde düşüş sağlanıyor. Rakiplerine bu alanda fark atan QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi çekmek için son dönemlerde en iyi finansal seçenek olarak değerlendiriliyor.

Aylık 1,99 Faiz Mümkün!

QNB Finansbank, özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası da uyguluyor. Buna göre müşteriler aylık yüzde 1,99 faizle de ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak bu kampanya çok özel bir kampanya olduğu için bazı sınırlamaları bulunuyor. Bu kampanyadan yararlanarak ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere en fazla 12 aya kadar vade yapılabiliyor. Eğer bu vade süresi aşılırsa, kredi maliyeti değişiyor ve aylık yüzde 2,39 oranında faiz uygulanıyor.

40.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplama!

QNB Finansbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için bir örnek maliyet tablosu açıklandı. Buna göre 36 ay vadeli 40.000 TL ihtiyaç kredisi aylık yüzde 2,39 faizle hesaplanıyor. Bu durumda aylık taksit 1.861 TL, toplam kredi maliyeti ise 67.014 TL oluyor.

Ucuz Kredi İmkanı: QNB Finansbank 40.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.