EkonomiGenelTürkiye

Erdoğan’dan Memur ve Emekli Maaşlarında Değişiklik! Yeni Açıklamalar Yakında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Memurlara ve Emeklilere Seyyanen Zam Müjdesi

Emeklilere ve memurlara ödenmesi planlanan seyyanen zam konusuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir açıklama geldi. Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen sorunun yanıtı nihayet geldi. Erdoğan, memurlara ve emeklilere ek ödeme yapılması kararıyla ilgili müjdeyi verdi.

8077 TL Seyyanen Zam Talebi Gündemde!

Mevcut zam oranının emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamada yeterli olmadığı düşünülerek, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere ek 8 bin 77 lira düzeyinde iyileştirme yapılmasını talep ediyor. Ergün, emeklilerin ekonomik açıdan rahatlamaya acil olarak ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Diğer çalışan grupları için yapılan olumlu adımların memnuniyet verici olduğunu belirtirken, emeklilerin de gelir artışı beklentileri içinde olduğunu ifade etti.

Emeklilere Ne Kadar Ödeme Yapılacak?

Ergün, aylık 7 bin 500 lira ile geçinmek zorunda olan emeklilerin ciddi zorluklar yaşadığını ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için gerekli ekonomik imkanlara sahip olmadıklarını belirtti. TÜED adına konuşan Ergün, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine çıkarılmasını talep etti. Ayrıca, 7 bin 500 lira ve üzeri maaş alan emeklilere yüzde 25’lik bir artışın yanı sıra 4 bin lira ek zam yapılması isteğini dile getirdi.

Erdoğan'dan Memur ve Emekli Maaşlarında Değişiklik! Yeni Açıklamalar Yakında!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.