EkonomiGenelTürkiye

Akdeniz Üniversitesi’nde 19 Memur ve İşçi Alımı Fırsatı

Üniversite İş İlanları – Yeni İş Fırsatları

Akdeniz Üniversitesi, İş Başvurusu ve Şartları

Akdeniz Üniversitesi, yeni iş fırsatları sunmaktadır. En az lise mezunu adayları arasından 19 memur ve işçi alımı yapılacaktır. Başvurular; 81 ilde yaşayan, 2022 KPSS sınavından belirtilen puanları almış adaylar arasından kabul edilecektir.

Üniversite Personeli Alımı Başvuru Şartları

Akdeniz Üniversitesi iş ilanında yer alan başvuru şartları şu şekildedir:

  • 1 Hemşire Alımı: Lise veya dengi okullarda hemşirelik bölümü eğitimi almış, yoğun bakım deneyimi olan adaylar arasından seçim yapılacaktır.
  • 1 Psikolog Alımı: Lisans düzeyinde psikoloji bölümü mezunu olan adaylar tercih edilecektir.
  • 1 Odyolog Alımı: Lisans düzeyinde odyoloji bölümü mezunu olmak gerekmektedir.
  • 2 İlk ve Acil Yardım Teknikeri Alımı: Önlisans mezunu acil bakım, ambulans ve ilk yardım alanında eğitim almış adaylar arasından seçim yapılacaktır.
  • 5 Tıbbi Sekreter Alımı: Radyoloji, tıbbi görüntüleme teknikerliği veya tıbbi görüntüleme teknolojileri bölümünden mezun olan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Bilgisayarlı tomografi görüntüleme cihazında tecrübesi olan adaylar tercih edilecektir.
  • 1 Laborant Alımı: Tıbbi laboratuvar teknikerliği önlisans mezunlarından adaylar arasında seçim yapılacaktır. En az 2 yıl hastane laboratuvarı deneyimi olan adaylar tercih edilecektir.
  • 1 Temizlik Personeli Alımı: Tıbbi atıklar sertifikasına sahip lise mezunu adaylar arasından seçim yapılacaktır.
  • 2 Tekniker Alımı: Biyomedikal ve iklimlendirme-soğutma alanında önlisans mezunu adaylar arasından seçim yapılacaktır.
  • 2 Büro Personeli Alımı: Önlisans mezunu büro yönetimi-sekreterlik veya muhasebe alanlarından mezun olan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Bilgisayar kullanımında Millî Eğitim Bakanlığı onayı gerekmektedir.
  • 1 Sağlık Teknisyeni Alımı: Dış protez veya diş protez teknisyenliği alanında lise mezunu adaylar arasından seçim yapılacaktır.

Personel Alımı Başvuruları

Akdeniz Üniversitesi iş ilanları için başvurular 24 Ağustos 2023 tarihinde başladı. Başvurular, adayların kurumun resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak 15 gün içinde yapmaları gerekmektedir. İlgili iş ilanları Antalya’da sunulmaktadır.

Başvuru adresi: https://personel.akdeniz.edu.tr/

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Akdeniz Üniversitesi'nde 19 Memur ve İşçi Alımı Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.