EkonomiGenelTürkiye

1 Milyon TL Limitli 84 Ay Vadeli Köye Dönüş Kredisi, Sıfır Faizle!

Ziraat Bankası’ndan 1 Milyon TL Limitli 84 Ay Vadeli SIFIR FAİZLİ Köye Dönüş Kredisi! Duyan Mest Olacak

Ziraat Bankası Köyümden Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi Ekim 2023 Başvurusu Başladı!

Ziraat Bankası, kredi faizlerinin yükselmesiyle milyonlarca kişiyi mağdur ederken bir kez daha destek kredilerini duyurdu. Bu kampanyalardan biri, Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Türkiye’nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası, tamamen faizsiz bir kredi müjdesi verirken kredi limiti 1 milyon TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası, resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurulan “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi için güncellemeler yaptığını duyurdu. Açıklamada, Ziraat Bankası’nın büyükbaş süt hayvancılığı konusunda Birlikler ve Kooperatifler ile birlikte hayata geçirdiği projelerde üreticilerin kullanabileceği kredi üst limitinin 1.000.000 TL’ye, küçükbaş hayvancılık konusunda ise Valilikler ile birlikte hayata geçirdiği projelerde üreticilerin kullanabileceği kredi üst limitinin 400.000 TL’ye çıkarıldığı belirtildi. Bu yeni kredi limitleri üreticilere hayırlı olsun.

Yapılan açıklamaya göre, büyükbaş süt hayvancılığı konusunda Birlikler ve Kooperatifler ile birlikte hayata geçirilen projelerde üreticilere 1 milyon TL limitli sıfır faizli kredi verileceği yayınlandı. Küçükbaş hayvancılık konusunda ise Valilikler ile birlikte hayata geçirilen kredide limit 400 bin TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası Köye Dönüş Kredisi Başvuru Şartları Neler, Kimler Çekebilir?

Bu kredi paketinde köyde yaşama şartı bulunması nedeniyle kredi paketine köye dönüş kredisi denilmektedir. Başvuru şartları şu şekildedir ve kredi anlaşması yapılan illerde ve ilçelerde Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından kabul edilmektedir. İl ve ilçe tarım orman müdürlükleri başvuruları kabul etmekte ve kredi kullandırma işlemleri de şartları sağlayan kişilere sistem üzerinden Ziraat Bankası şubelerine iletilmektedir.

1 Milyon TL Limitli 84 Ay Vadeli Köye Dönüş Kredisi, Sıfır Faizle!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.