EkonomiGenelTürkiye

3 Milyon Kişi İçin Muhteşem Fırsat! 6 TL’den Başlayan Fiyatlarla Satış Başladı!

**Ekmek Fiyatları İçin Yeni Zam: 3 Milyon Kişi Etkilenecek**

Ekmek fiyatlarına yapılan yeni zam kararıyla beraber ülkemizin dört bir yanında yapılan zam haberleri devam ediyor. Bugünden itibaren ekmek fiyatları 6 TL’den satılacak.

Döviz kurlarının ve akaryakıt fiyatlarının artışına bağlı olarak ürünlerde yaşanan zam furyası, maalesef ekmek fiyatlarını da etkiledi. Vatandaşların maaş zamlarını eriten ve alım güçlerini düşüren bu zamlardan biri de ekmek fiyatları oldu.

**Ekmek Fiyatlarına İkinci Zam**

Birçok ilimizde ekmek fiyatlarına zamlar gelirken, daha önce zam yapılan iller arasında yer alan Şanlıurfa’da ikinci bir zam haberi geldi. Şanlıurfa Fırıncılar Odası tarafından yapılan açıklamaya göre, daha önce 5 TL’ye yükseltilen 170 gram tırnaklı ekmek, 150 gram lavaş ekmek ve 200 gram somun ekmek fiyatlarına bir zam daha yapıldı. Bu zam ile birlikte 170 gram tırnaklı ekmek, 150 gram lavaş ekmek ve 200 gram somun ekmek fiyatları 6 TL’ye çıkarıldı.

8 Haziran tarihinde yapılan zamla birlikte Şanlıurfa’da ekmek fiyatları 4 TL’den 5 TL’ye yükseltilmişti. Yeni zamla birlikte ekmek fiyatı 6 TL’ye çıkarıldı ve son 3 ayda ekmek fiyatlarına yapılan zam miktarı 2 TL’ye ulaştı.

**Sonuç**

Ekmek fiyatlarına yapılan bu yeni zam kararı, ülkemizdeki 3 milyon kişiyi etkileyecek. Zam artışlarından en çok etkilenen vatandaşların ise maaş zamlarının ve alım güçlerinin azalmasıyla birlikte gittikçe zorlaşan hayat şartları olduğu unutulmamalıdır.

3 Milyon Kişi İçin Muhteşem Fırsat! 6 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satış Başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.