EkonomiGenelTürkiye

Hemen Başvur, Fırsatları Kaçırma!

Güncel İş İlanları

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere farklı kadro ve pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Kariyer resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmış olduğu güncel ilanlara baktığımızda 4 farklı kadroda TOGG personel alımı yapacağı bilgisine ulaşıldı. En az lise mezunu adaylardan farklı illerde atamalar gerçekleşecektir.

TOGG Personel Alım Yapılacak Olan Unvanlar Nelerdir?

Seri Üretim Operatörü: TOGG, seri üretim operatörü pozisyonunda çalışacak elektronik, makine teknolojisi, otomasyon teknolojisi veya metal işleri alanında eğitim almış, tercihen otomotiv sektöründe en az 2 yıl deneyimli adaylar aramaktadır. Adayların erkek olması durumunda askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl deneyime sahip olması gerekmektedir.

Bakım Operatörü: TOGG, bakım operatörü pozisyonunda motorlu araç teknolojisi, makine teknolojisi, otomasyon teknolojisi veya elektronik alanında mezun olan adayları aramaktadır. Bu pozisyon için Bursa’da ikamet etmek gerekmektedir. Lise veya dengi okul mezunu olmak yeterlidir.

Deneyim Merkezi Danışmanı: TOGG, deneyim merkezi danışmanı pozisyonunda perakende sektöründe deneyime sahip, minimum önlisans mezunu adayları aramaktadır. En az 4 yıl mesleki deneyime ve analitik düşünme ile problem çözme becerilerine sahip olan adaylar tercih edilecektir.

Servis Danışmanı: TOGG, servis danışmanı pozisyonunda minimum önlisans mezunu adayları aramaktadır. Adayların en az 3 yıl satış sonrası hizmetler alanında çalışmış olmaları ve B sürücü ehliyetiyle aktif olarak araç kullanabilmeleri gerekmektedir. Ayrıca, iyi derecede İngilizce konuşma ve yazma becerisine sahip olmaları ve Antalya’da ikamet ediyor veya işe başlamadan önce orada ikamet edebilecek durumda olmaları gerekmektedir.

İşçi Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

TOGG’nin yayımladığı ilana başvurular resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak kabul edilmektedir. Başvurularınızı tamamlamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

TOGG İlanı Başvuru Linki: https://bilisimvadisi.com.tr/member/togg/

Hemen Başvur, Fırsatları Kaçırma!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.