EkonomiGenelTürkiye

Ekonomist İslam Memiş: Dikkat, Dolar ve Altın Yatırımcıları! Fırsat Kapısı Açılıyor!

Altın ve Para Piyasalarında Yeni Fırsat!

Ekonomist İslam Memiş tarafından dolar ve altına yatırım yapanlara bir uyarı geldi. Memiş, gelecek hakkında tarih belirtip altın ve dolar alımı için fırsatın bir daha gelmeyeceğini söyledi.

Yatırımcılar, altın ve dolar kurundaki değişimleri yakından takip ederken ünlü isimlerin yorumlarını ve tahminlerini de araştırıyorlar. Bu noktada Ulak News olarak, ekonomistlerin yaptığı yorum ve tahminleri araştırıyor ve en kısa sürede sizlere sunuyoruz.

Fırsatı Değerlendirelim!

Ünlü Ekonomist İslam Memiş, kişisel Youtube kanalında dolar, altın ve borsa ile ilgili tahminlerini açıkladı. Buna göre Borsa İstanbul’daki değer artışlarına ve azalışlarına dikkat çeken Memiş, ansızın gelen satışı bir alım fırsatı olarak değerlendirmemiz gerektiğini belirtti.

Memiş, yabancı yatırımcıların hızla giriş yapmasıyla ilgili bilgi verdi. 280 dolar hedefine ulaşılacağını ifade eden Memiş, alım fırsatının olduğunu ancak 7000 seviyesinden alım yapılmasını düşündüğünü dile getirdi.

Bu Fırsat Yıl Sonuna Kadar Gelmezi

Dolar kurunda ise dalgalanmalar yaşanıyor. Memiş, resmi kurun 26,95 TL olduğunu, serbest piyasada ise 27,05 TL seviyelerinde olduğunu söyledi. Memiş, doları olan yatırımcıların bu durumu fırsata çevirebileceklerini belirtirken, bu alım fırsatının yıl sonuna kadar gelmeyebileceği uyarısında bulundu. Cebinde doları olanlar için bu süreci iyi değerlendirmeleri konusunda uyarıda bulundu. Euro almak yerine ons altın veya ons gümüş alınmasının daha uygun olabileceğini ifade etti.

Altın Almak İsteyenlere Uyarı!

Altın almak isteyen yatırımcılar için de bazı öneri ve tahminlerde bulunan Memiş, ons altın için 1937 dolar seviyesinin uygun bir seviye olduğunu söyledi. Ayrıca, “1920 seviyesine kadar görülebiliriz, ancak 20 dolarlık risk yerine buradan alım yapmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü ağustos ayı içinde 2000 üzerinde ataklar bekliyoruz. Elinde dolar olan ve altın almayı düşünenlerin bu fırsatları değerlendirmelerini öneriyorum” dedi.

Ekonomist İslam Memiş: Dikkat, Dolar ve Altın Yatırımcıları! Fırsat Kapısı Açılıyor!

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.