EkonomiGenelTürkiye

SSK Bağ-Kurlu Emeklilere 15 Bin TL Nakit Promosyon Müjdesi

Emekli Maaşı Alanlar için Bankaların Promosyonları Devam Ediyor

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yapı Kredi Bankası ile 15.000 TL Promosyon Anlaşması İmzaladı

Emekli maaşı alanlar için bankaların sunmuş olduğu promosyonlar, ağustos ayında da devam ediyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na bağlı emekliler, maaş promosyonlarına dair güncel bilgileri merakla araştırıyor. Bankalar ve ilgili kurumlar arasında yapılan anlaşmalar sonucunda promosyon ödemeleri belirleniyor ve kamuoyuyla paylaşılıyor.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, emekli maaşı alanlar için 15.000 TL’lik promosyon anlaşması için Yapı Kredi Bankası ile mutabakata vardı. İlk teklif 14.300 TL iken, daha sonra yapılan görüşmeler sonucu bu rakam 15.000 TL’ye çıkarıldı. Öğretmen, memur ve diğer çalışanlar, üç yıl boyunca maaşlarını ve ek ödemelerini bu bankadan alacaklar. Ayrıca, sözleşme şartlarına uygun olarak promosyon ücreti tek seferde hesaplara aktarılacak.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü, daha önce de promosyonla ilgili duyurular yapmıştı. Ağustos ayının başında resmi internet sitesinde yayınlanan bir duyuruda, yeni banka promosyon ihalesinin düşük teklifler nedeniyle iptal edildiği ve ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Bu iptal, katılımcı bankaların eğitim çalışanlarının haklarını yeterince karşılamamasından kaynaklandı.

SSK Bağ-Kurlu Emeklilere 15 Bin TL Nakit Promosyon Müjdesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.