EkonomiGenelTürkiye

“Vakıfbank Hesap Sahiplerine Özel: 31 Ağustos’a Kadar 100 TL Para İadesi!”

Vakıfbank Hesap Sahiplerine 100 TL Para İadesi Fırsatı!

Vakıfbank, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olarak hesap sahiplerine özel yeni kampanyasını duyurdu. Market alışverişlerinde artan harcamaların etkisiyle vatandaşların alım gücü düşerken, Vakıfbank bu duruma çözüm sunarak hesap sahiplerine 100 TL para iadesi imkanı sağlıyor.

Vakıfbank Bankomat Kart Para İadesi Kampanyası

Vakıfbank tarafından düzenlenen “Bankomat Kart ile Gıda Marketi Alışverişlerinize 100 TL Bankomat Para” kampanyası kapsamında, alışveriş yapan kişilere 100 TL para iadesi yapılacağı açıklandı. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin dikkate alması gereken şartlar ise şöyledir:

– Vakıfbank Bankomat Kart ile 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında gıda marketi sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplamda ise 100 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
– Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteriye en fazla 100 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
– Aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak için, VakıfBank Mobil uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” bölümünden “Hemen Katıl” tuşuna tıklayabilir veya Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan “PARA” yazarak bir boşluk bırakıp, kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını 5724’e SMS olarak gönderebilirsiniz. Katılım sağlandığında ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemi tarafından tanınacak ve kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

– VakıfBank Worldcard’lar, Sanal Bankomat Kart, nakit çekim, mail order ve e-ticaret işlemleri, iade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir.
– Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Paralar, kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin bireysel Bankomat Kartlarına 8 Eylül 2023 tarihinde yüklenecektir.
– Kampanyadan sadece bireysel Bankomat Kart sahipleri faydalanabilir.

Bu kampanyayla Vakıfbank hesap sahiplerine market alışverişlerinde avantaj sağlanırken, harcamalarına karşılık 100 TL Bankomat Para iadesi yapılmaktadır. Kampanya süresi 31 Ağustos tarihinde saat 23:59’a kadar devam edecektir. Yapılan alışverişlerde 500 TL üzeri harcamaları olan müşteriler, kampanyanın şartlarını yerine getirmeleri durumunda, 100 TL Bankomat Para iadesi alabileceklerdir. Siz de Vakıfbank hesap sahibiyseniz, bu fırsatı kaçırmamak için kampanyaya hemen katılabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.