EkonomiGenelTürkiye

Kayseri Üniversitesi: 32 Büro Personeli ve Memur Alımı

Kayseri Üniversitesi Büro Personeli ve Memur Alımı

Kayseri Üniversitesi, KPSS B grubu puan sıralamasına göre 32 büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ve destek personeli alımı yapacak. İstihdam edilecek personeller, üniversitenin merkez kampüsüne bağlı ilçelerde bulunan kampüslerde görev yapacak.

Üniversite Personeli Alımı İlanı Müracaat Kriterleri

Büro Personeli alımı: Başvuru yapacak adayların grafik, grafik sanatları, fotoğraf ve grafik tasarım gibi ilgili alanlarda üniversite mezunu olmaları gerekiyor. Ayrıca, maliye, muhasebe, insan kaynakları yönetimi veya adalet meslek yüksekokulu mezunu olan adaylar da başvuruda bulunabilir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı: Özel güvenlik ve koruma, kamu güvenliği, savunma ve güvenlik gibi alanlarda en az lisans düzeyinde eğitim almış olmanız gerekmektedir. Ayrıca silahlı veya silahsız güvenlik kartına sahip olmanız da istenmektedir.

Destek Personeli alımı: Lise mezunu olmanız yeterlidir. Ayrıca, geçerliliği devam eden psikoteknik belgesi, SRC-2 belgesi ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir.

Üniversite memuru alım ilanına nasıl başvurulur?

Kayseri iş ilanları kategorisinde yayımlanan üniversite personel alımı ilanına başvurular, 1 Ağustos 2023 ve 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuruları online olarak Kayseri Üniversitesi kariyer kapısı internet adresi veya E-devlet kapısı üzerinden yapmanız gerekmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.