EkonomiGenelTürkiye

TENMAK İki Devlet Personeli Alımı İçin KPSS Koşulu Aranmıyor.

Devlet Personeli Alımı İş İlanları

Devlet Personeli Alımı: Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK), kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 2 devlet personeli alımı yapacaktır. KPSS’siz yapılacak olan bu alım ilanına kadın ve erkek adayların başvurularının kabul edileceği belirtilmiştir. Ayrıca, ikamet şartı olmadan tüm 81 şehirden yapılan bu alım ilanının detayları ve başvuru süreci ile ilgili bilgiler kamupersonelialim.com ekibi tarafından sağlanmıştır.

Personel Alımı Başvuru Koşulları

Bu alım ilanına başvurmayı düşünen adayların, 10 Nisan 2023 tarihi itibariyle genel ve özel bütçeli kamu idarelerinde, mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle yeterlik sınavı, müfettiş, denetçi ve denetmen kontroller kadro pozisyonlarında en az 5 yıl görev yapmış olmaları gerekmektedir.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

TENMAK, merkez teşkilatında çalıştırmak üzere yapılacak olan bu alım ilanına başvurular 6 Kasım 2023 tarihinde başlayacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar, yukarıda belirtilen koşulları sağlamaları halinde 10 Kasım 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular e-Devlet üzerinde Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden online olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

TENMAK Memur Alımı Sınav Şekli

İşe alınacak personeller, denetmen yardımcısı kadrosunda istihdam edilecektir ve adayların sözlü sınav sonuçlarına göre belirlenecektir. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, başvuru süreci tamamlandıktan sonra kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile belirlenecektir.

Adaylar yazılı tebligat almayacaktır. Sınav saatinden en az yarım saat önce sınav yerinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Sınav değerlendirmesi 100 tam puan üzerinden yapılacak olup, başarılı sayılmak için en az 70 puan almanız gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

TENMAK İki Devlet Personeli Alımı İçin KPSS Koşulu Aranmıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.