EkonomiGenelTürkiye

20 Bin TL Limitli 9 Ay Erteleme İle Vakıfbank Destek Kredisi: Nakde Sıkışana İlaç Gibi Gelecek!

Vakıfbank’tan 20 Bin TL Limitli 9 Ay Erteleme İle Destek Kredisi

Vakıfbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak amacıyla yeni bir kredi paketi sunuyor. Bu 20 Bin TL limitli kredi, 9 ay erteleme imkanı ile birlikte veriliyor.

Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisi

Yeni ekonomi yönetimi tarafından alınan kararlar neticesinde bankalar kredi musluklarını kapattı. Ancak, vakada nakit sıkışan avukatlar için Vakıfbank özel bir kredi paketi sunuyor. Bu kredi paketi avukatların mesleğe yeni başlamış veya azami 1 yıllık avukatlık yaptığı durumlarda kullanılabiliyor.

Kredi Detayları

Kredi paketi kapsamında avukatlara 9 ay erteleme imkanı ile ihtiyaç kredisi sunulacak. Diğer avukatlar ise 70 Bin TL limitli kredi kullanabilecek ve bu kredinin ödemelerine 3 ay erteleme avantajıyla başlayabilecekler.

Kredi faiz oranı yüzde 3,69 olarak belirlenirken, 70 Bin TL’lik kredi için 24 ay vade seçilebilir. Bu durumda avukatların aylık taksit tutarı 4 bin 973 TL olacaktır.

Başvurular Devam Ediyor

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi paketinde başvurular hala devam ediyor. Avukatlar yanında diğer vatandaşlar da bu paket kapsamında nakit para desteği alabiliyorlar. Faiz oranı yüzde 3,75 olan bu pakette 3 aya kadar ertelemeli kredi seçeneği sunuluyor. Eğer erteleme tercih edilmezse, 36 ay vadeli 50 Bin TL kredi kullanıldığında aylık taksit tutarı 2 bin 973 TL olacaktır.

Vakıfbank, ihtiyaç duyduğunuz nakit desteği için başvurularınızı bekliyor!

20 Bin TL Limitli 9 Ay Erteleme İle Vakıfbank Destek Kredisi: Nakde Sıkışana İlaç Gibi Gelecek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.