EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere müjde! Maaş promosyonlarına 10.000 TL sürprizi!

Emekli Maaş Promosyonlarına Zam Yapılıyor mu?

Emekli maaş promosyonları, Türkiye’deki bankacılık ürünleri arasında en fazla araştırılan konular arasında yer almaktadır. Bu kampanyalar, yaklaşık 16 milyon emekliye hitap etmektedir ve emeklilerin sayısı fazla olduğu için bankaların da dikkatini çekmektedir. Ancak son zamanlarda emekliler, maaş promosyonlarının düşük olduğundan şikayet etmeye başlamışlardır. Emekli maaş promosyonu kampanyalarında bir zam söz konusu mu? Hangi banka emeklilere en yüksek maaş promosyonunu vermektedir?

Emekli Maaş Promosyonu Kampanyalarına Zam Yapılacak mı?

Son günlerde, emekli maaş promosyonu kampanyalarına zam haberleri oldukça yayılmıştır. Emeklilerin talepleri yönde, bankalar ise şimdiye kadar herhangi bir zam yapmamışlardır. Emekli maaşlarının büyük bir kısmının 10.000 TL’nin üzerine çıktığı bir dönemde zam yapılmaması, şikayet konusu olmaktadır. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bazı kulis bilgileri göre, bankaların zam yapacaklarına dair bilgiler kamuoyuna yansımaktadır.

Bu konuda taban promosyon ücreti veren bankaların, herhangi bir zam planları olmadığı bilinmektedir. Bu konuda öncülük eden kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank, özel bankaların da en düşük seviyeden ödemeler yapmaktadırlar. Promosyonların zam yapılabilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu’nun bankalar arasında yeni bir protokol imzalaması gerekmektedir. Enflasyon rekorları kırılırken, promosyonların artmaması büyük tepki çekmektedir. SGK’nın ilerleyen günlerde bu yönde görüşmelere başlayabileceği belirtilmektedir.

En Yüksek Emekli Maaş Promosyonunu Veren Banka!

Emekli maaş promosyonunda en yüksek ödeme yapan banka, hala ING Bank olarak devam etmektedir. Bu kapsamda emekliler, 10.000 TL’ye kadar ödeme alma imkanına sahiptir. ING Bank, emeklilere 8.500 TL maaş promosyonu ve buna ek olarak 1.500 TL ek promosyon ödemesi yapmaktadır. Ek promosyonu almak isteyen emeklilerin, 3 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekmektedir. Bu koşulu yerine getiren emeklilere ING Bank, toplamda 10.000 TL promosyon ödemesi yapmaktadır.

Öte yandan, özel bankaların Eylül ayında emekli maaş promosyonu tutarlarında zam yapma hazırlığı içerisinde oldukları belirtilmektedir.

Emeklilere müjde! Maaş promosyonlarına 10.000 TL sürprizi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.