EkonomiGenelTürkiye

Belediye Başkanlığından KPSS Şartı Olmaksızın İdari Büro Görevlisi İş İlanı

Sürekli Personel Alımı İş İlanları

Yahşihan Belediye Başkanlığı İdari Büro Görevlisi Alımı

Yahşihan Belediye Başkanlığı idari büro görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımda KPSS şartı aranmamaktadır, bu nedenle lise veya dengi okullardan mezun olmuş adaylar başvuruda bulunabilir. Ayrıca önlisans veya lisans mezunu adayların da başvuruları kabul edilecektir. Deneyim şartı aranmamaktadır. Başvurular bugün itibariyle başlamıştır.

Büro Görevlisi Alımı Başvuru Kriterleri

Bu alım için herhangi bir bölüm şartı aranmamaktadır. Yayın tarihi itibariyle lise, önlisans veya lisans mezunu olmuş ve diploma belgesine sahip adaylar başvuruda bulunabilirler. Ayrıca, bilgisayar işletmenliği sertifikası ve topluluk önünde hitabet geliştirme ve uyum eğitimi sertifikasına sahip olmanız da tercih sebebidir.

Büro Personeli Alımı İş Başvuru Şekli ve Tarihi

Başvuruları kabul edilecek olan Yahşihan Belediye Başkanlığı idari büro görevlisi alımı için son başvuru tarihi 17 Ekim 2023’tür. Başvurular sadece bu tarihler arasında kabul edilecektir. Başvurularınızı e- Şube resmi internet sitesi üzerinden veya ALO – 170 hattını arayarak yapabilirsiniz. Ayrıca, bulunduğunuz şehirdeki hizmet noktalarından da şahsen başvuru yapabilirsiniz.

Belirlenecek olan personeller, 19 Ekim 2023 tarihinde Belediye Başkanlığının İnsan Kaynakları Müdürlüğünde yapılacak olan kura ile belirlenecektir.

Belediye Başkanlığından KPSS Şartı Olmaksızın İdari Büro Görevlisi İş İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.