EkonomiGenelTürkiye

Halkbank Emeklilere Özel 20.000 TL Hediye! Çifte kampanya fırsatları başladı!

Emeklilere Halkbank’tan Promosyon Paketi ve İhtiyaç Kredisi

Türkiye’de emeklilerin gelirlerinde yaşanan azalmalar nedeniyle ek kaynak ihtiyaçları artmıştır. Emekli maaş promosyonu kampanyaları, bu kaynak ihtiyacını karşılamak için büyük bir öneme sahiptir. Halkbank, emekli müşterilerine özel olarak hazırladığı emekli maaş promosyonu paketi ile bu ihtiyaca çözüm sunmaktadır. İşte Halkbank emekli maaş promosyonu paketi hakkında bilmeniz gerekenler:

Promosyon Paketi Kampanyası

Halkbank’ın emekli müşterilerine sunduğu maaş promosyonu kampanyası, hem maaş promosyonunu hem de ihtiyaç kredisini kapsamaktadır. Emekli müşteriler, bu paket sayesinde hem maaş promosyonunu alırken hem de nakit sıkışıklıklarını çözebilmektedir. Bu durum, geçici de olsa finansal rahatlama sağlamaktadır.

Halkbank, emekli müşterilere sağladığı maaş promosyonu ödemelerinde herhangi bir değişiklik yapmamıştır. Bu kapsamda emekliler, 3.000 TL ile 5.000 TL arasında maaş promosyonu alabilmektedir.

Halkbank emekli maaş promosyonu ödemeleri emekli maaşı baremine göre aşağıdaki gibi yapılmaktadır:

– 3.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 3.000 TL

– 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 3.500 TL

– 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 4.500 TL

– 10.000 TL ve üzeri emekli maaşı olanlara 5.000 TL

İhtiyaç Kredisi İmkanı

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasının ikinci aşaması ise ihtiyaç kredisini içermektedir. Bu kısımda müşteriye seçenek sunulmakta olup, promosyon ile birlikte özel faizli bir ihtiyaç kredisi kullanabilme imkanı verilmektedir. İhtiyaç kredisi limiti müşterinin talebine bağlı olarak değişmektedir, ancak emekli maaş müşterilerine 15.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. 36 ay vadeli olan bu kredinin taksitleri, müşterinin emekli maaşından kesilmektedir. Müşterinin ayrıca bir kredi taksitini takip etme zahmeti de bulunmamaktadır.

Örneğin, 5.000 TL maaş promosyonu ve 15.000 TL ihtiyaç kredisi alan bir emekli müşterinin banka hesabına toplamda 20.000 TL nakit para yatırılmaktadır.

Halkbank Emeklilere Özel 20.000 TL Hediye! Çifte kampanya fırsatları başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.