EkonomiGenelTürkiye

SGK’ya yarın başvur, 08.30’da! 34.000 TL ödeme emeklilere onaylandı.

16 milyon emeklinin beklediği haber sonunda geldi. SSK, Bağ-Kur memur emeklisi ve EYT emeklisi milyonlar sevinçten havalara uçacak, SGK, son dakika duyurusu yaptı, maaşa ilave ödemeler nihayet başlıyor. Tüm emekliler hemen başvurarak aynı gün içinde hesap numaralarından ödeme alma hakkı yakalayacak. Üstelik karşılıksız ve geri ödemesiz destek başladı. İşte son dakika haberinin detayları…

Emeklilere 34.000 TL ödeme onayı az önce TBMM’den geçti. Tam 16 milyon emekliyi sevindirecek açıklama geldi. Yarın 08.30’da başvurular başlıyor. SGK’ya dilekçe ile başvuru yapacaklara ilave ödeme verilecek. Şart yok, koşul yok. Sosyal güvenlik kurumu hızlı ödeme ile emeklinin cebini rahatlatıyor. Akşam saatlerinde detaylı açıklamanın bilgileri de belli oldu. 4A 4B 4C emeklisi fark etmeksizin şartsız koşulsuz ilave ödeme detayları haberimizde…

BAŞVURULAR YARIN SABAH BAŞLIYOR

Emeklilere maaş zammı sonrası ilave ödeme kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Bankaların ardından bu defa SGK’dan da açıklama geldi. Emekliler için yeni ilave ödeme bombası patladı. 16 milyon emekli için yazılı başvuru şartı ile ödeme yapılacak. SGK, akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile detayları da paylaştı. İstisna yok, ödeme hakkı tüm emeklilere veriliyor. Başvurular ise yazılı olarak yapılıyor, yarın sabah 08.30’da başlıyor.

YAZILI BAŞVURU ŞARTI VAR

SGK son dakika haberine göre emekli maaşının bağlanması geciken emeklilere nakit avans desteği verilecek. Tüm emekliler için geçerli olacak nakit avans kampanyasında verilecek olan tutar tam 34.000 TL olarak açıklandı. Emeklilik dilekçesi vermesine rağmen 90 gün boyunca emekli maaşı bağlanmayan SSK ve Bağ-Kur çalışanları başvuru yaparak bu ödemeyi alabilecek.

Başvuru yapan ve nakit avans alan emeklilerin geri ödemeleri ise maaşları bağlandıktan sonra olacak. SGK, emekli maaşının bağlanması sonrasında her ay taksit taksit maaştan kesinti yaparak nakit avans ödemesini geri alacak. Ancak nakit avans için herhangi bir faiz uygulanmayacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.