EkonomiGenelTürkiye

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı İşçi Alımı

İşçi Alımı İş İlanı: Bartın Üniversite Rektörlüğü 2 İşçi Alacak

İşçi Alımı Başvurusu

Bartın Üniversite Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamu statüsünde 2 işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımlar için deneyim şartı aranmamakta olup, kadın ve erkek adaylar başvurularını yapabilirler. İlan detaylarına aşağıda yer alan bilgilerden ulaşabilirsiniz.

İşçi Alımı Şekli ve Kura

KPSS puanı gereksinimi olmadığı için işe alınacak personeller kura ile belirlenecektir. Kura çekimi 9 Ekim 2023 tarihinde Bartın 3. noter tarafından gerçekleştirilecek ve sonuçlar www.bartin.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Kura sonucu çıkan adaylara tebligat yapılmayacağından sonuçları takip etmeniz önemlidir.

Kamu İşçi Alımı Şartları

Başvurular, en az ilkokul mezunu olan adaylardan kabul edilecektir. Lise, önlisans ve lisans mezunları da başvuruda bulunabilir. Adaylardan doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçisi belgesi istenmektedir.

İŞKUR İş İlanı Başvurusu ve Detayları

İlanın başvuru numarası 00007817246’dır ve Bartın iş ilanları kategorisinde yayımlanmıştır. Başvurular 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmış olup, kılavuzda belirtilen son başvuru tarihi 29 Eylül 2023’tür. Başvuruları yapmak için adaylar İŞKUR e-şube aracılığıyla online olarak veya ALO 170 hattını arayarak veya hizmet noktalarından şahsen yapabilirler.

İşe alınacak personeller, geçici olarak 6 ay 15 gün süreyle Bartın Üniversitesi, Ağdacı ve Yazıcı yerleşkelerinde istihdam edilecektir. Başvuru yapabilmek için adayların söz konusu ilde ikamet etmeleri gerekmektedir. Ayrıca, Kurucaşile, Ulus ve Amasya illerinde ikamet eden adayların başvuruları da değerlendirmeye alınacaktır.

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.