EkonomiGenelTürkiye

Son Dakika: 08:00’de Peş Peşe Kritik Uyarılar! Hazır Olun, Tarihi Verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahmin raporunu yayımladı ve bu rapora göre; Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Marmara’nın doğusundan, Akdeniz’e, İç Anadolu’nun güney ve doğusuna, Karadeniz’e, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya, Afyonkarahisar, Denizli ve Çankırı çevrelerine yağışlar tahmin edilmektedir.

Yağışların Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun bazı bölgeleri (Malatya hariç), Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Adana, Hatay’ın kıyı kesimleri, Kocaeli, Sakarya, Kastamonu, Samsun, Sinop ve Ordu çevrelerinde kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli sağanak yağışlarla birlikte gök gürültülü sağanak yağışlar şeklinde olması beklenmektedir. Ayrıca, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde ve Doğu Anadolu’nun doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve bazı bölgelerde kar yağışı da görülecektir.

Rüzgar, Doğu Anadolu’nun güneydoğu bölgelerinde güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer iç kesimlerde pus ve sis olayları beklenmektedir.

MARMARA BÖLGESİ
Marmara bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin doğu kesimlerinde sağanak yağışların görülmesi tahmin ediliyor.

EDİRNE: 6°C ila 22°C arasında parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.
İSTANBUL: 12°C ila 19°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor, aralıklı olarak sağanak yağışlar görülecek.
SAKARYA: 13°C ila 22°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sabah saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlar olabilir.
KIRKLARELİ: 6°C ila 20°C arasında parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

EGE BÖLGESİ
Akşam saatlerinde Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinde sağanak yağışlar görülmesi tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR: 5°C ila 17°C arasında akşam saatlerinde sağanak yağışlar bekleniyor.
DENİZLİ: 10°C ila 24°C arasında akşam saatlerinde sağanak yağışlar olabilir.
İZMİR: 12°C ila 22°C arasında parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.
MANİSA: 10°C ila 24°C arasında parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ
Akdeniz bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecektir. Yağışların Adana ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

ADANA: 16°C ila 27°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor, yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir.
ANTALYA: 20°C ila 27°C arasında akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.
HATAY: 17°C ila 26°C arasında akşam ile gece saatlerinde kıyı kesimlerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.
MERSİN: 19°C ila 28°C arasında akşam saatlerinde doğu kesimlerinde kuvvetli yağışlar olabilir.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ
İç Anadolu bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin güney ve doğusu ile Çankırı çevrelerinde sağanak yağışlar görülmesi tahmin ediliyor.

ANKARA: 8°C ila 18°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.
ÇANKIRI: 6°C ila 18°C arasında akşam saatlerinde sağanak yağışlar bekleniyor.
ESKİŞEHİR: 8°C ila 19°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.
KONYA: 9°C ila 17°C arasında akşam saatlerinde sağanak yağışlar bekleniyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ
Bugün akşam saatlerinde Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar beklenmektedir.

BOLU: 8°C ila 19°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor, bugün akşam saatlerinde sağanak yağışlar görülecek.
DÜZCE: 11°C ila 21°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor, bugün akşam saatleri ile gece saatlerinde sağanak yağışlar olabilir.
KASTAMONU: 5°C ila 17°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor, bugün akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlar görülebilir.
ZONGULDAK: 12°C ila 19°C arasında parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor, bugün akşam saatleri ile gece saatlerinde sağanak yağışlar olabilir.

Son Dakika: 08:00'de Peş Peşe Kritik Uyarılar! Hazır Olun, Tarihi Verildi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.