EkonomiGenelTürkiye

Adalet Bakanlığı, 18 Çözümleyici Alımı İçin Kamu İlanı

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı İlanı ve Başvuru Detayları

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Kamu İlanı

Adalet Bakanlığı, çözümleyici alımı için 5 farklı alt branşta personel alımı yapacaktır. Bu branşlar: yazılım geliştirici, web arayüz geliştirici, devops mühendisi, mobil uygulama geliştirici ve veri tabanı geliştiricisidir. Bu görevler için ortalama olarak 48.800 TL maaş ödemesi yapılacaktır.

Başvuru Yeri ve Şekli

Adaylar başvurularını E-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığını seçerek yapacaklardır. Cumhurbaşkanlığı kariyer kamu işe alım sayfası üzerinden işlemler gerçekleştirilecektir. Başvurular 20 Eylül 2023 tarihinde başlayacak ve 2 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Elektronik ortam dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adalet Bakanlığı memur alımı başvuru kılavuzu sayfanın sonunda bulunmaktadır.

Alım Yeri ve Koşulları

Alınacak personeller, Ankara merkez teşkilatında görev yapacaklardır.

2022 KPSS puanı en az 60 olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvurular, KPSS puanı ile sözlü sınavda alınan puanın aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlanarak sıralama yapılacak ve ilan edilen pozisyon sayısı kadar alım gerçekleştirilecektir. Alım yapılacak kişi sayısının 10 katı aday ise sınav sürecine davet edilecektir.

Kabul Edilen Öğrenim Durumları

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği veya Matematik Mühendisliği bölümleri ve yurtdışında eşdeğer kabul edilen bölümlerdir.

Başvuru yapmak için lütfen bu linki ziyaret edin ve başvuru kılavuzunu inceleyin.

Adalet Bakanlığı, 18 Çözümleyici Alımı İçin Kamu İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.