EkonomiGenelTürkiye

Sakarya Üniversitesi 3 Yeni Personel İçin 45 Bin TL Maaş İle İlan Veriyor

Üniversite Personel Alımı İş İlanları

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere daimi kadroda 3 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlan edilen personel alımında tam zamanlı istihdam sağlanacak ve ikamet şartı olmadan 81 vilayette yaşayan adaylar başvurularını yapabilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın gereklilikleri ayrıntılı bir şekilde sunulmuştur.

Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Kriterleri

Üniversite tarafından yayımlanan ilana başvuruda bulunacak adaylardan, lisans düzeyinde eğitim şartı aranmaktadır. Adayların bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümü mezunu olmaları gerekmektedir.

KPSS Şartı

Kurumun güncel ilanında, adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’na katılmış olmaları gerekmektedir. KPSS puanı ile YDS puanı esas alınarak değerlendirmeler yapılacak ve sınava katılmamış olan adayların başvuruları kabul edilecektir. KPSS puanı olmayan veya belgesini ibraz etmeyen adaylar, KPSS puanı P-3 puan türünde 70 olarak değerlendirilecektir.

Memur Alımı Sınav Şekli

İstenilen şartları taşıyan ve uygun şekilde başvuran adaylar arasından sıralama yapılacak ve kadronun 10 katı kadar aday giriş sınavına katılacaktır. Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar için sınav tarihi 13 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar aynı gün öğleden sonra uygulamalı sınava tabi tutulacaklardır. Sınav, Bilgisayar Araştırma Uygulama Merkezi Esentepe Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir.

Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Sakarya Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvurular, 9 Ekim 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi ise 23 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar başvurularını Sakarya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen veya son başvuru tarihine kadar Kuruma ulaşacak şekilde posta yoluyla yapmalıdır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Sakarya Üniversitesi 3 Yeni Personel İçin 45 Bin TL Maaş İle İlan Veriyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.