EkonomiGenelTürkiye

Ekim Ayında Emeklilere 6.750 TL Ödeme Müjdesi Verildi

**Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu Hakkında Açıklama**

**Yüksek Miktarlarda Emekli Promosyonu Ödenecek**

Yapı Kredi Bankası, emekli promosyonlarıyla ilgili bir açıklama yaptı ve SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine 9 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacaklarını duyurdu. Bu promosyonun alınabilmesi için tek yapılması gereken emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşımaktır.

**1 Eylül – 31 Ekim Tarihleri Arasında Ödeme Yapılacak**

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada, emekli promosyon ödemelerinin 1 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi. Bu promosyondan yararlanmak isteyen emeklilere, maaşlarını 3 yıl süresince bankadan alma taahhüdü verenlere 9 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Ödemeler için herhangi bir şart veya koşul aranmayacağı vurgulandı.

**Maaş Aralığına Göre Ödeme Miktarı Belirlenecek**

Emekli maaşları en son en düşük 7 bin 500 TL’ye kadar yükseltilmişti. Yapı Kredi Bankası’nın açıklamasına göre, maaşlar 7.500 TL – 9.999 TL arasında ise 6.750 TL, 10.000 TL üzerinde ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

**Ödeme Faizsiz Olacak**

Bankanın yaptığı açıklamada, 3 ay boyunca faizsiz olarak 2 bin TL’ye kadar esnek hesap limitinin kullanılabileceği ifade edildi. Kampanyanın detayları şu şekildedir:

Başlangıç tarihinden itibaren Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşteriler, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın başında 3 ay boyunca 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Bu kampanyadan yararlanabilmek için nakit promosyon ödemesinin alındığı ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

**Kredi Kartı Kullanımına Ek Nakit Promosyon**

1 Eylül 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında kredi kartı alan veya mevcut kart/kartları ile promosyon başvuru tarihini takip eden 2 ay içerisinde toplam 500 TL harcama yapan müşterilere ek 1000 TL nakit promosyon verilecektir. Ödeme, emekli maaş hesaplarına yapılacak ve Ek Ödül Taahhütnamesi iptal edilmediği sürece ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ay içerisinde gerçekleştirilecektir.

**Kredi Kullanımına İlave Promosyon Ödemesi**

Kampanya dönemine katılan emekliler, 31 Aralık 2023 tarihine kadar en az 25 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda ek 500 TL daha promosyon ödemesi alabileceklerdir. Yapı Kredi Bankası, ödemelerin ocak ayında hesaplara geçirileceğini de belirtmektedir.

Ekim Ayında Emeklilere 6.750 TL Ödeme Müjdesi Verildi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.