EkonomiGenelTürkiye

Temassız kart sahipleri için 100 TL para iadesi fırsatı, son başvuru tarihi 31 Ekim 23:59!

Temassız kredi kartı sahipleri, 31 Ekim 23:59’a kadar başvuru yaparak 100 TL para iadesi alacak!

Vakıfbank, kredi kartı sahiplerine yönelik yeni bir duyuru yayımladı. Özellikle pandemi döneminde kullanımı artan temassız kredi kartı kullanıcıları için banka tarafından yapılan açıklamada, “Mobil Temassız Ödeme ile her 400 TL alışverişinizde 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan” ifadesine yer verildi.

VAKIFBANK, TEMASSIZ KREDİ KARTI SAHİPLERİNE PARA İADESİ YAPIYOR!

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, toplamda 100 TL’ye kadar para iadesi yapılacağı belirtildi. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında VakıfBank Mobil Temassız Ödeme ile ayrı günlerde ve tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Aynı gün tek seferde gerçekleştirilen Mobil Temassız Ödeme alışverişlerinden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Mobil Temassız Ödeme dışındaki alışverişler, mail order, e-ticaret, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak ve avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil üzerinde yer alan ”Cepte Kazan” bölümünden ”Hemen Katıl” tuşuna tıklayarak katılım sağlanabilecektir. Kampanya katılımı, alışverişi önce veya sonra gerçekleştirilmiş olsa da kabul edilecektir. Hem peşin hem de taksitli işlemler kampanyaya dahil edilebilecektir.

Temassız kart sahipleri için 100 TL para iadesi fırsatı, son başvuru tarihi 31 Ekim 23:59!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.