EkonomiGenelTürkiye

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İtfaiyeci Alımı İçin 50 İtfaiye Memuru Arıyor.

Belediye İş İlanları: Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Alımı Hakkında Bilgilendirme

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere 50 itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Alıma başvuruda bulunacak adaylar için gerekli nitelikler ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İtfaiye Eri Alımı Başvuru Nitelikleri

10 İtfaiye Eri Alımı: Lise veya denk okullardan mezun olan adaylar, herhangi bir bölüm şartı aranmaksızın başvuruda bulunabilirler. Başvuru için B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

40 İtfaiye Eri Alımı: Önlisans mezunu adaylardan herhangi bir bölüm şartı aranmaksızın başvurular kabul edilecektir. Başvuruda KPSS sınıfı ehliyet de istenmektedir.

Personel Alımı KPSS Puan Şartı

Başvuruda bulunacak adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılmış olmaları gerekmektedir. Lise mezunlarından P-94, önlisans mezunlarından ise P-93 puan türünde minimum 60 taban puan almış olmaları beklenmektedir. İşe alımlar, kurum tarafından en yüksek puandan en düşük puana göre sıralandıktan sonra gerçekleştirilecektir. Bu nedenle, bu ilana başvuruda bulunacak adaylar için KPSS puanı büyük bir öneme sahiptir. Aynı zamanda, belediye tarafından işe alım sürecinde sınav da yapılacaktır.

Kamu Personel Alımı İlan Başvuru Süreci

İtibarlı bir iş ilanı sitesinde yayımlanan ilana başvurular, 6 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve son başvuru tarihi 10 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar, başvurularını aşağıda belirtilen adres üzerinden şahsen yapmalıdır:

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı Ata Eğitim Merkezi – Halkkent Mahallesi Âşık Veysel Bulvarı No: 3 Toroslar/Mersin.

Başvuru işlemleri sadece şahsen yapılmaktadır ve online başvurular kabul edilmemektedir. Detaylı başvuru kılavuzuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İtfaiyeci Alımı İçin 50 İtfaiye Memuru Arıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.