EkonomiGenelTürkiye

Selçuk Geçer’den yepyeni dolar ve altın yorumu: Çarşı karışacak

1 Dolarlık Etki! Selçuk Geçer’den Dolar ve Altın Yorumu

Dolar kuru ve altın fiyatlarında yaşanan yükseliş Selçuk Geçer’in yeni tahmini ile devam ediyor.

Selçuk Geçer Son Dolar Kuru Yorumu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, daha önce yaptığı dolar tahminlerinde olduğu gibi yeni dolar kuru tahminiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Hükümet tarafından açıklanan Orta Vadeli Ekonomi Programını değerlendiren Geçer, “Orta Vadeli Program OVP Hedeflerine göre” diyerek dolar kurunun 2026 yılında 95,60 TL’ye ulaşacağını tahmin etti.

FED Faiz Kararı Sonrası Dolar ve Altın Ne Olur?

Selçuk Geçer, FED’in faiz artırımı konusundaki tahminlerini paylaştı. Geçer’e göre, Eylül ayında faiz artışı beklenmiyor. FED yetkilileri, bir süre daha bekleyip piyasanın durumunu değerlendirerek Kasım ayında faiz artırımı yapacaklar. Aralık ayında ise faiz artırımı yapmadan yüksek seviyelerde faizi korumaya devam edecekler. Geçer ayrıca, Çin’de olası bir krizin tüm dünyayı olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Selçuk Geçer’den Altın Tahmini

Selçuk Geçer, FED kararı sonrası doların 27 TL seviyesine çıkacağını iddia etti. Ayrıca Geçer, euro kurunda bir düşüş beklediğini ve gram altının yükseliş trendinin devam edeceğini ifade etti.

Sonuç

Yukarıda yer alan bilgiler ekonomist Selçuk Geçer’in yorumlarına dayanmaktadır. Ancak belirtmek gerekir ki, bu yazıda yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Her yatırım kararı önceden yapılan detaylı analizlere dayanmalıdır

Selçuk Geçer'den yepyeni dolar ve altın yorumu: Çarşı karışacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.